Merhaba Bizim 10 arkadaş EUW'de oynuyoruz topluca TR Serverine geçmelimiyiz yani Türkiye Serverinin Durumu Nasıl sizce geçilirmi ha bide accountlarımız iki serverdede aynı geçtiğimize bi sorun yaşarmıyız id ler nickler felan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tr den gidişte ücretsizmi şuanSessiz olun ve beni dinleyin !!!
Riot son zamanlarda farklı ülkelere özel serverlar açmaya başladı. Yanlış bilmiyorsam şuanda Türkiye, Rusya, İtalyo, Kore, America, Brezilya serverları bulunmakta. Riot'un eğer kafasında oyunu ülkeler arası bir platforma taşımak varsa olimpiyatlar gibi, çok hoş olur benim açımdan. Ben bir parçası olmak isterim bunun en azından. Bu benim düşüncem ve yapmalarını isterdim açıkçası.
İlerde yaparlarda yana yakıla geçmek istersen 2600 bayılırsın, istersen geç şimdiden.
haha geçen peteğe tekme attım kalorifer peteğiEğer çok ciddi işler yapabileceğiniz bir takımınız yoksa kesinlikle geçme ama sakın geçme bak bu kadar net söyleyeyim .. Türkiye serveri gerçekten pişmanlık Gold Kümesinde olmama rağmen gelen trollün , *****ların haddi hesabı yok .. Ben hayatımda böyle insanlar görmedim gerçekten sinirden duvarları felan yumrukluyorum bazen ..