The Barnacle
Aileden
Video tamamen bana aittir.
Sağ tık ile bineceksiniz vagona ben orada binmeyi bilmiyodum çekerken.
Sağ tık ile bineceksiniz vagona ben orada binmeyi bilmiyodum çekerken.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öğreniyorsun ama video biraz fail olmuş
Hem torch hem de en azından bir button koyabilirdin bi de direk ittirip içine binmemen de ayrı bir ayrıntı
Nasıl yani ? Meşaleyi koymayı unutmam konusunu diyorsan o kadar olsun şuan 200 metreye ray yaptım bir yer full tarla öteki yer tavuk çiftliği. Niye o kadar uzağa yaptım dersen tarla dibimdeyken üstüne basıyorum felan zor oluyor tavuk çiftliğide tavukları yanıma çekerken kaçıyorlar sinir oldum oraya koydum.
Hem torch hem de en azından bir button koyabilirdin bi de direk ittirip içine binmemen de ayrı bir ayrıntı
Button elektrik devresini hareket ettirmeye yarayan aperatiftir.Taşın üzerine sağ tıklayarak koyarsın ve buttonun üzerine tıkladığında 1 blok yanındaki elektrik devresini harekete geçirir şimdi en başa koyduğun powered rail in 2 blok ötesine bir cobblestone koy üstüne de bir button koy minecartı powered railin üzerine koyup içine gir buttona basınca seni ittirir.Button yapımına minecraft wikiden bakabilirsin.
Button derken onu öğretsene ben sürekli itiyom bazen yetişemiyom 2 saat yol yürüyom.
Button elektrik devresini hareket ettirmeye yarayan aperatiftir.Taşın üzerine sağ tıklayarak koyarsın ve buttonun üzerine tıkladığında 1 blok yanındaki elektrik devresini harekete geçirir şimdi en başa koyduğun powered rail in 2 blok ötesine bir cobblestone koy üstüne de bir button koy minecartı powered railin üzerine koyup içine gir buttona basınca seni ittirir.Button yapımına minecraft wikiden bakabilirsin.
Lever daha iyiButton elektrik devresini hareket ettirmeye yarayan aperatiftir.Taşın üzerine sağ tıklayarak koyarsın ve buttonun üzerine tıkladığında 1 blok yanındaki elektrik devresini harekete geçirir şimdi en başa koyduğun powered rail in 2 blok ötesine bir cobblestone koy üstüne de bir button koy minecartı powered railin üzerine koyup içine gir buttona basınca seni ittirir.Button yapımına minecraft wikiden bakabilirsin.
nekadar özenti insanlar olmuşsunuz fail yerine başarısız diyemiyormusun epic fail,fail bunedir ya dilimizi resmen yobazlaştırdınız cümlenin saçmalına bak tüm cümle Türkçe yalnız bir kelime ingilizceEvet öğreniyorsun ama video biraz fail olmuş
+1 Koyar koymaz gider işte ne güzelLever daha iyi
Burası sanal bir ortam hiç bir dilin olduğu gibi yazılmasını bekleyemezsin bu olay sadece Türkçe'de değil tüm dillerde böyle.Mesela sen cümlen yazım hatalarıyla dolu ben sana dilimizi yobazlaştırdınız diyor muyum ? Demiyorum çünkü burası sanal bir ortam.
nekadar özenti insanlar olmuşsunuz fail yerine başarısız diyemiyormusun epic fail,fail bunedir ya dilimizi resmen yobazlaştırdınız cümlenin saçmalına bak tüm cümle Türkçe yalnız bir kelime ingilizce