Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine oynarım sen içini rahat tutnerften sonra bakalım nolucak
senle oynarken adc boşmu kalıyodu oğlum boş olsa alırdıkdreyvın ligi yapmışsın sen resmen olm benle oynarken neden garen alıyorsunda draven almıyorsun
direk premade diyek o zaman
yine oynarım sen içini rahat tut
----------
senle oynarken adc boşmu kalıyodu oğlum boş olsa alırdık
yine oynarım sen içini rahat tut
----------
senle oynarken adc boşmu kalıyodu oğlum boş olsa alırdık
o değilde girdik ve yenildik abi bi rengar var allah beterinden saklasın dicemde beteri varmı ? 250 hpsi olan tfnin peşinden koştu max canı vardı rengarın ve öldü
şu anda herkez op olduğunu düşünüyor zaten q su çok fazla vuruyor bide pasif free bf varmış gibi
lanede tokatladığımız adamları ilah ettiren rengar ve shyvana ikilisine selamlaro değilde girdik ve yenildik abi bi rengar var allah beterinden saklasın dicemde beteri varmı ? 250 hpsi olan tfnin peşinden koştu max canı vardı rengarın ve öldü
o değilde girdik ve yenildik abi bi rengar var allah beterinden saklasın dicemde beteri varmı ? 250 hpsi olan tfnin peşinden koştu max canı vardı rengarın ve öldü
hmm burda deneme mod var ColdWave benle girdi ve supladım ve Sonuç tabikide Win
Caner senle kim girse bu kaderi yaşıyor.
Benim fragı da söylesene :fky:hmm burda deneme mod var ColdWave benle girdi ve supladım ve Sonuç tabikide Win
hmm burda deneme mod var ColdWave benle girdi ve supladım ve Sonuç tabikide Win