TrouBLee
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 19 May 2012
- Puanı
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.
Panel'i ben kodlamadım tasarımı aldım temizledim bozuk yerleri düzenledim css vs vs.
Templates'ten Resim:
İndirme Link:
TrouBLe Templates.rar
Rar Pw:
yaallah
Kimse Gücenmesin. Devamı Gelicek Sro Alemindeki Tüm Panelleri alıcam
Tüm panelleri alamazsın ama tüm temaları alabilirsin
----------
NoT.
HTML'den
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css-image/skill.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css-image/dialog.css" />
ikilisini kaldırın çünkü dosyalar yok kod kirliliği yaratmasın
Malesef var .d kodlamak cokmu zor ?
Selam kardeşim, affedersin ama, her panelin bir emeği var..Biz tasarlatıyoruz,parasını veriyoruz.Sen gelip üstüne mi konuyorsun? Bu panel LegendarySro Iconium'un.. Serverin geliştiricisi benim.Yani ModGift. şimdi rica ediyorum kaldırırmısın html dökümü? Yok hayır kaldırmam diyorsan, ileride elbet hesaplaşacağımız gün gelir.Yalvarırsın bana..
geçmiş olsun o zaman kodlamaya geçiyorum. seni unutmadım emrah.!
Selam kardeşim, affedersin ama, her panelin bir emeği var..Biz tasarlatıyoruz,parasını veriyoruz.Sen gelip üstüne mi konuyorsun? Bu panel LegendarySro Iconium'un.. Serverin geliştiricisi benim.Yani ModGift. şimdi rica ediyorum kaldırırmısın html dökümü? Yok hayır kaldırmam diyorsan, ileride elbet hesaplaşacağımız gün gelir.Yalvarırsın bana..
Relax beyler, çullanmayın Onura Kaldırmış zaten linki, hani bunları çekmek yerine, gidip sanalkurs'dan ders izlesen.. Basit birşeyler ile daha çok takdir kazanırsın...
Hatta ben panel kodlarken açık oturum ile sergiliyorum orda izleyenler oluyor onlara katılabilirsin,birşeyler öğrenmek adına
ben kodlama ögrenmeme gerek yok benim birden çok belgem var şuanda çalısıyorum 2bin lira maaş alıyorum gösteriş olmasın yanlışta anlaşılmasın.Relax beyler, çullanmayın Onura Kaldırmış zaten linki, hani bunları çekmek yerine, gidip sanalkurs'dan ders izlesen.. Basit birşeyler ile daha çok takdir kazanırsın...
Hatta ben panel kodlarken açık oturum ile sergiliyorum orda izleyenler oluyor onlara katılabilirsin,birşeyler öğrenmek adına