dejenerepose1
Banlanmış Üye
arkadaşlar bi önceki konumda yardım demiştim evet db paylaşmaya karar verdim fakat db yi iyileştirmem gerekiyor.
inş pazar veya pazartesi hazır olucak eklenecekler kısaca.
1:Tüm derssler tamamen eklenecek. (blue ekleme göstericem)
2:samarkand-cons eklenecek.
3:yeni pwp arena eklenecek hotandan ışınlanıcak
4:yeni npc uniqe scrool'lar için
5:event sok-ok snowman event eklenecek.
6:npc ye yeni slot açılıp 10 11 12 deggre stoneler eklenecek. luck ve magic luck powderler eklenecek 12'degree kadar.
7:egypt silahlar ve kıyafetler eklenecek.
8: roc set eklenecek silahları ile beraber.(set eklenir ama silahları tam bilmiyorum yaparız )
9:12deggre itemler eklenecek kıyafetler 10degree eu olacak olucak,renk katsın silahlar ise normal 12degree.
10:item mall zenginleştiricem premiom plus,grap pet , attack pet ve adv elixirler, hp 1300 mp 1300 scrollar,devil scroll ( bunun hakında gerekli açıklama yapıcam şahane birşey )ve dahası eklenecek.
11:yeni town yapmayı düşünüyorum biraz sıkar ama başarabilirim galiba.
12:alchemy rate vs orjinel kalıcak ,hiçbir şekilde ellemicem.
13: stats bugu çözüldü..
-aklıma geldikçe konuyu güncellerim.
inş pazar veya pazartesi hazır olucak eklenecekler kısaca.
1:Tüm derssler tamamen eklenecek. (blue ekleme göstericem)
2:samarkand-cons eklenecek.
3:yeni pwp arena eklenecek hotandan ışınlanıcak
4:yeni npc uniqe scrool'lar için
5:event sok-ok snowman event eklenecek.
6:npc ye yeni slot açılıp 10 11 12 deggre stoneler eklenecek. luck ve magic luck powderler eklenecek 12'degree kadar.
7:egypt silahlar ve kıyafetler eklenecek.
8: roc set eklenecek silahları ile beraber.(set eklenir ama silahları tam bilmiyorum yaparız )
9:12deggre itemler eklenecek kıyafetler 10degree eu olacak olucak,renk katsın silahlar ise normal 12degree.
10:item mall zenginleştiricem premiom plus,grap pet , attack pet ve adv elixirler, hp 1300 mp 1300 scrollar,devil scroll ( bunun hakında gerekli açıklama yapıcam şahane birşey )ve dahası eklenecek.
11:yeni town yapmayı düşünüyorum biraz sıkar ama başarabilirim galiba.
12:alchemy rate vs orjinel kalıcak ,hiçbir şekilde ellemicem.
13: stats bugu çözüldü..
-aklıma geldikçe konuyu güncellerim.
Created by TrouBLe