Kirbythelast
Aileden
arkadaşlar şuan 7.5k IP var ve vi almayı düşünüyorum. Bu hero'yu oynamış olanlar bilgi verebilirler mi Yani alınması gereken bir hero mu ? (her hero'nun görevi ve oynanma amacı vardır biliyorum ve amacına göre soruyorum )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ad de gidiyo ap de gidiyo. ben eskiden bedava iken oynadım. Nerf gelmemişti o zaman güzel bir hero ip in boşuna gitmez derim. Ama daha iyi camplarda var tabiarkadaşlar şuan 7.5k IP var ve vi almayı düşünüyorum. Bu hero'yu oynamış olanlar bilgi verebilirler mi Yani alınması gereken bir hero mu ? (her hero'nun görevi ve oynanma amacı vardır biliyorum ve amacına göre soruyorum )
ad de gidiyo ap de gidiyo. ben eskiden bedava iken oynadım. Nerf gelmemişti o zaman güzel bir hero ip in boşuna gitmez derim. Ama daha iyi camplarda var tabi
Ap kasman pek iyi olmaz, ad olarak top ve ya jungle olarak çok başarı elde edebilirsin ama jungle yapmak biraz zordur. 1v1 çok iyi mücadele eder ama nerf yemesi biraz gücünü azaltsa da hala oynarken zevkli ve adam kesmede iyi bir şampiyon.
Daha iyi champ yok bence, o champla daha fazla oyun oynamış tecrübeli oyuncu var... Şuanda herkezin iğrendiği ve takımında olmasını istemediği Trundle, oyundaki en iyi ve en hızlı jungle'lardan biri. Bilen birinin ellerinde inanılmaz işler başarabilir rahatlıkla. Rakipten armor ve mag res çalmadan tut atack damage düşürmeye kadar bir sürü avantajlı skili var. Ölüm gibi slowu yanı sıra küçük yolları kapatan bir anıt var. Mov speed ve atack speed vermenin yanı sıra, tenacity (yanlış yazmış olabilirim) veriyor. Ama tabi herşey CC'ya, bunda stun-snare yok, beş para etmez jungle. Bu yüzden Türkiyede shywana ve trundle gibi mükemmel junglerları oynayan az kişi görürsünüz. Neyse gerek yok uzatmaya, enter tuşuna basamadığım için bitişik oldu yazı kusura bakma ama tavsiye istiyorsan sana gene bu ikisini öneririm jungle için.
hecarim aldım ben oyun başlarında ganklarım tutarsa (ki lane ezilmezse kesin kill sonuçlu gank atabiliyorum) karşı taraf kavgaya başlıyor ve zaten ganklar başarılı olduğu için kasamıyorlarDaha iyi champ yok bence, o champla daha fazla oyun oynamış tecrübeli oyuncu var... Şuanda herkezin iğrendiği ve takımında olmasını istemediği Trundle, oyundaki en iyi ve en hızlı jungle'lardan biri. Bilen birinin ellerinde inanılmaz işler başarabilir rahatlıkla. Rakipten armor ve mag res çalmadan tut atack damage düşürmeye kadar bir sürü avantajlı skili var. Ölüm gibi slowu yanı sıra küçük yolları kapatan bir anıt var. Mov speed ve atack speed vermenin yanı sıra, tenacity (yanlış yazmış olabilirim) veriyor. Ama tabi herşey CC'ya, bunda stun-snare yok, beş para etmez jungle. Bu yüzden Türkiyede shywana ve trundle gibi mükemmel junglerları oynayan az kişi görürsünüz. Neyse gerek yok uzatmaya, enter tuşuna basamadığım için bitişik oldu yazı kusura bakma ama tavsiye istiyorsan sana gene bu ikisini öneririm jungle için.