ThePunisher*
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 May 2009
- Puanı
- 46
Merhaba arkadaşlar,bugün sizlere Vodafone 945 incelemesinde bulunacağım.
Teknik özellikler
Jenerasyon : 3G Boyut : 109.1 x 55.9 x 14.1 mm İncelik : 14.1 mm Ağırlık : 130 g Ekran Tipi : TFT LCD Dokunmatik Ekran : Kapasitif Ekran Çözünürlüğü : 240x400 Ekran Renk Sayısı : 256K renk Ekran Boyutu : 3.2" Çoklu Dokunmatik Ekran : Var Disk Kapasitesi : 300 MB Genişleme Kapasitesi : 32 GB'a kadar Veri Transferi Hızı : HSDPA (3.6 Mbps) Wi-Fi : Wi-Fi 802.11b/g (54 Mbps) Bluetooth Versiyonu : v2.1 Kamera : Var Fotoğraf Kamerası Piksel : 5 MP Kamera Flaş : Var Video Kayıt Çözünürlüğü : VGA 640 x 480 Görüntülü Sohbet : Var (3G ve Wi-Fi) İşletim Sistemi : Google Android 2.1 (Eclair) Uygulama Sayısı : Google Play Multitask : Var Assisted GPS : Assisted GPS 2G StandBy Süresi : 233 saate kadar 3G StandBy Süresi : 216 saate kadar 2G Konuşma Süresi : 4 saate kadar 3G Konuşma Süresi : 4 saate kadar
Cihazımızı Yakından Tanıyalım
- Telefonla ilgili sıkıntılarımı,tecrübelerimi sizinle paylaşıcağım.[Birazdan]
Burada Telefonla Çekilmiş Fotoğraf Video
Telefonla ilgili belirtmek istediklerim ;
(Telefonum ile ilgili görüşlerim)
Dili geçmiş zaman kullanıyorum,Nedeni telefonumu iade etmemdir.
- Vodafone 945 telefonu android 2.1 eclair sürümü ile elime gelmişti.Cihazımda geldiğinde market yoktu.Çok yoğun şikayet sebebi ile Vodafone'un resmi sitesinde 2.2 market roomu yayınlanmıştı.Market sorunu tamamdır.
- Vodafone 945 telefonum youtube haricindeki hiç bir yerden video oynatmıyordu.Sebebi :Flaş desteği sunmamasıydı.Eğer telefonun sürümü Android 2.3 olsaydı,marketden flaş programını yüklendin mi,tamamdır.Fakat bu telefona resmi olarak 2.3 sürümü gelmedi.
- Her şeyi bir kenara bıraktım ,telefonumdan keyif almaya çalıştım,ama hata ettim .Neden :Telefonla konuşurken sesim konuştuğum kişiye zor ve bağırmama rağmen kısık gidiyordu.Hadi bunuda geçtim gelen aramaları duyamıyorsun.[Telefonda ses diye bişi yok,yeterli değil.]
- Tft ekran onada eyvallah dedim ama,ekran çözünürlüğü düşük olduğu için[16m değil.],video izlerken pek haz etmiyordum.
- Telefonumdan soğudum için ,1 ay kullanmadım.Ve arasıra bakıyordum,bir gün baktığımda android cevap vermiyor,deyince.Kafam tırladı ve telefonu iade ettim.
- İlk android telefonumdu,300 lira gibi bir şey ödemiştim,android telefonlar hakkında tecrübe sahibi olmamı sağladı.
Bu telefon hakkında görüşlerim,tecrübelerim umarım yararı olmuştur.
Tavsiye :Markası belli belirsiz telefonlardan uzak durun.
[Android telefona başlangınç için ideal bu telefondur.]
Alıntı olan kısım
Tavsiye :Markası belli belirsiz telefonlardan uzak durun.
[Android telefona başlangınç için ideal bu telefondur.]
Alıntı olan kısım
şeklinde belirtilmiştir.
Bir sonraki incelememde görüşmek üzere .
ThePunisher*
Son düzenleme: