OttomanSilkroad
Banlanmış Üye
[BILGI]İyi Aksamlar Arkadaşlar , İyi Forumlar!
Bu aksam sizlere ' Ezma ' databesanin editlenmiş v1 halini sizlere sunuyorum , tamamen kendi editimdir ! Databesa ilk yayınlandıgın kullanmaya başlamıştım fakat bir çok bug vardı kendi tecrübelerime bugları çoğunu fixledim neredeyse bug yok denebılır ama genede , bug yok demıyorum.:ent[/BILGI]
[UYARI]Databesanın genel özellikleri: :rbk:
-120 Lv Başlangıç
-360/240 EU & CH Skill Mastery
-Samarkand ve Jangan NPC'lerinde sizi bekleyen 13 D Itemler.
-Bütün Stone'ler Samarkand & Jangan ''Jewellery NPC'sinde'' mevcuttur. (Tutma Oranı %100)
-NPC'lerdeki özel eşyaları kazandığınız ''Coin'' ile satın alabilirsiniz .
-15 DK Arayla Unique'ler spawn olur.
-CH & EU ırkları Mevcut .
-Fortress War sistemi sorunsuz. ( Her Pazar Günü 19:30-21:00 saatleri arasındadır )
-Başlangıcta ' New Arabian ' Dress veriyor.
-4 Saat Arayla Titan Unique Spawn! Özel Noktalarda[/UYARI]
Link :
Databesa olarak sadece ' Shard ' ı verıyorum sız orjinal account ve log kullanarak Sorunsuzca oyunu açabılırsınız!
Uyumlu Full Client :
[UYARI]Not : Shard Restore ederken şifre isterse[/UYARI]
[UYARI]Şifre : fortresswararctcmy@kinqlowes[/UYARI] ro
[UYARI]Not : SQL 2008 R2 Uyumludur , V2 Geliştirmeye başladım ' V2 ' SQL 2005 ve 2008 R2 Olarak Ayarlayacagım arkadaşların işine yarayacaktır eminim[/UYARI]
Bu aksam sizlere ' Ezma ' databesanin editlenmiş v1 halini sizlere sunuyorum , tamamen kendi editimdir ! Databesa ilk yayınlandıgın kullanmaya başlamıştım fakat bir çok bug vardı kendi tecrübelerime bugları çoğunu fixledim neredeyse bug yok denebılır ama genede , bug yok demıyorum.:ent[/BILGI]
[UYARI]Databesanın genel özellikleri: :rbk:
-120 Lv Başlangıç
-360/240 EU & CH Skill Mastery
-Samarkand ve Jangan NPC'lerinde sizi bekleyen 13 D Itemler.
-Bütün Stone'ler Samarkand & Jangan ''Jewellery NPC'sinde'' mevcuttur. (Tutma Oranı %100)
-NPC'lerdeki özel eşyaları kazandığınız ''Coin'' ile satın alabilirsiniz .
-15 DK Arayla Unique'ler spawn olur.
-CH & EU ırkları Mevcut .
-Fortress War sistemi sorunsuz. ( Her Pazar Günü 19:30-21:00 saatleri arasındadır )
-Başlangıcta ' New Arabian ' Dress veriyor.
-4 Saat Arayla Titan Unique Spawn! Özel Noktalarda[/UYARI]
Link :
Databesa olarak sadece ' Shard ' ı verıyorum sız orjinal account ve log kullanarak Sorunsuzca oyunu açabılırsınız!
Uyumlu Full Client :
[UYARI]Not : Shard Restore ederken şifre isterse[/UYARI]
[UYARI]Şifre : fortresswararctcmy@kinqlowes[/UYARI] ro
[UYARI]Not : SQL 2008 R2 Uyumludur , V2 Geliştirmeye başladım ' V2 ' SQL 2005 ve 2008 R2 Olarak Ayarlayacagım arkadaşların işine yarayacaktır eminim[/UYARI]
Son düzenleme: