krmfrnc
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 28 Ocak 2012
- Puanı
- 65
+
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle bu stoneler ne işe yarar hemen size onu anlatmakla başlamak istiyorum. Bu stoneler sizi belirli debufflardan korur ve sizi daha güçlü kılar daha ayrıntılı anlatacak olursak ise Stonelerin adları ve ne işe yaradıkları aşağıda yazıyor.
Stoneler ve ne işe yaradıkları :
Magic stone of Sharpness > Silaha basılır ve Silahınıza Critical blue'si basar. Maximum 3 basılır. Silahınıza 3 Critical ekler.
Magic stone of IronShield > Shield'a basılır ve Shield'a Block Rate blue'si basar. Maximum 3 basılır. Shield'a 3 Block rate oranı ekler.
Magic stone of Guardian > Aksesuar'a basılır ve Stun resist blue'si basar. Bu blue sizin stun yeme riskinizi azaltır.
Magic stone of Devil > Chest'e basılır ve Chest'e HP&MP Recovery gibi bir blue basar. Bu blue siz damage yedikçe belirli bir saniye sonra HP'nizi doldurur.
Magic stone of Abyss > Aksesuar'a basılır ne işe yaradığını bilmiyorum bunun oyuna girip bakarsanız yazar
Magic stone of Incandescence > Aksesuar'a basılır ve Disease resist blue'si basar. Bu blue Disease yeme riskinizi azaltır.
Magic stone of IronHeard > Aksesuar'a basılır ve Fear resist blue'si basar. Bu blue Fear yeme riskinizi azaltır.
Magic stone of Sorrow > Aksesuar'a basılır ve Sleep resist blue'si basar. Bu blue sleep yeme riskinizi azaltır
Stone'lerin tutma oranları %100'dür asla patlamaz. Bu stoneler göründüğünden dahada güçlüdür. Deneyince sizde bana hak vereceksiniz. Server'ine yenilik getirmek isteyenler için büyük bir fırsat.
Eğer ID'leri otomatik veriyorsa SQL Media ID'lerini düzeltmeyi unutmuyoruz. Eğer kısıtlama yoksa direk ekleyin gitsin.
Karışıklık olmasın diye Download şeklinde veriyorum.
NOT : Kodlar herşeyiyle KaRa ya aittir.
Download Linki :
-
+
Maxigame Yeni Stoneler (KaRa).rar
8,9,11,12 dg lerini isteyenler için : [VSRO] Roc Stonelerinin 8,9,11,12 deggrelerini ekleyin!
-
+
[/COLOR]
Moderatörün son düzenlenenleri: