Pulsez
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 9 Şub 2013
- Puanı
- 3
Moderatörün son düzenlenenleri:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür..Konu Düzenlendi panel hoş teşekkürler.
Teşekkür..
Önemli değil =)Eline sağlık kardeşim.
Dademin anlattım ama yorumumu silmişsiniz configi ayarlarsanız yetiyor sadece. Corenın ıcındeki .iniyi elleme o saten configden çekiyor. Resim olarakta ( rotator,img ve images ) klösüründen edıt yapabılırsın.
SQL ye kod okutmamız gerekiyormu ve rank falan nasıl ayarlanıyor bilgilendirir misin? ben beğendim paneli deniyebilirim.
iyi, güzel, hoş, ellerine sağlık ama Türkçe ye sahip çıkarsan daha güzel olacak.Önemli değil =)
----------
Dademin anlattım ama yorumumu silmişsiniz configi ayarlarsanız yetiyor sadece. Corenın ıcındeki .iniyi elleme o saten configden çekiyor. Resim olarakta ( rotator,img ve images ) klösüründen edıt yapabılırsın.
Yarın kontrol tam anlamıyla kontrol edip eğer öyle bir hata ile karşılaşırsam düzeltip tekrar koyarım.Login sistemi çalışmıyordu sanırım yabancı bir siteden indirip denemiştim logine tıkladığımda 404 not found diyordu. ?
Türkcem iyi değil kusura bakma ^^
iyi, güzel, hoş, ellerine sağlık ama Türkçe ye sahip çıkarsan daha güzel olacak.
Sorunları düzeltip videolu anlatcam yakında.Usta config dosyasında birsürü db kısımları var nereye hangi dbyi yazacaz ben hiç bişy anlamadım :haha