DoNotDie
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 31 Mar 2011
- Puanı
- 7
Merhaba arkadaşlar
Bu program televizyona bakmanıza gerek kalmadan internetinizin olduğu her yerde televizyon izlemenizi sağlar.
VERSION 0.1
[UYARI]Programın Özellikleri;
*25 Televizyon Kanalı
*12 Radyo Kanalı
*Ayar Sekmesi[/UYARI]
Arkadaşlar bu programın ilk versiyonu olduğu için pek fazla özellik koymadım. Bir sonraki versiyonda bütün özellikleri artıracağım.
Programdan Bir Resim
TIKLA İNDİR!
VİRUSTOTAL
VERSION 0.2
[UYARI]
*71 Televizyon Kanalı
*15 Radyo Kanalı
*Yeni Dizayn
*Arkadaşlar programı kapatırken "GÜVENLİ ÇIKIŞTAN" kapatın. Aksi taktirde program arka planda çalışabilir. Eğer "x" işaretinden kapatırsanız CTRL + ALT + DELETE > İŞLEMLER sekmesinden programı kapatın.
[/UYARI]
TIKLA İNDİR !
VİRUSTOTAL
Programdan Bir Resim
Güncel Link (MediaFire) :
DOWNLOAD
RAR PASS: DoNotDie | MaxiGame
[BILGI]YARDIMLARI İÇİN _DeaLyDeviL_' e TEŞEKKÜRLER[/BILGI]
[UYARI]Bilgisayarınızda oluşabilecek sorunlardan ben sorumlu değilim. Lütfen bilgisayarınıza programı indirdikten sonra güvendiğiniz Anti-Virus programları ile tekrar taratın!...[/UYARI]
Bu program televizyona bakmanıza gerek kalmadan internetinizin olduğu her yerde televizyon izlemenizi sağlar.
VERSION 0.1
[UYARI]Programın Özellikleri;
*25 Televizyon Kanalı
*12 Radyo Kanalı
*Ayar Sekmesi[/UYARI]
Arkadaşlar bu programın ilk versiyonu olduğu için pek fazla özellik koymadım. Bir sonraki versiyonda bütün özellikleri artıracağım.
Programdan Bir Resim
TIKLA İNDİR!
VİRUSTOTAL
VERSION 0.2
[UYARI]
*71 Televizyon Kanalı
*15 Radyo Kanalı
*Yeni Dizayn
*Arkadaşlar programı kapatırken "GÜVENLİ ÇIKIŞTAN" kapatın. Aksi taktirde program arka planda çalışabilir. Eğer "x" işaretinden kapatırsanız CTRL + ALT + DELETE > İŞLEMLER sekmesinden programı kapatın.
[/UYARI]
TIKLA İNDİR !
VİRUSTOTAL
Programdan Bir Resim
Güncel Link (MediaFire) :
DOWNLOAD
RAR PASS: DoNotDie | MaxiGame
[BILGI]YARDIMLARI İÇİN _DeaLyDeviL_' e TEŞEKKÜRLER[/BILGI]
[UYARI]Bilgisayarınızda oluşabilecek sorunlardan ben sorumlu değilim. Lütfen bilgisayarınıza programı indirdikten sonra güvendiğiniz Anti-Virus programları ile tekrar taratın!...[/UYARI]
Moderatörün son düzenlenenleri: