Bölüm Kuralları İhlan Etmiyelim Temiz Bir Forum için Çalışalım Ve Forum Sitemize Sahip Çıkalım
Webtasarim Bölüm Kuralları :
1.Lütfen Warez Paylaşımlı Temalar Paylaşmıyalım İnternette Çok var Kimsenin Görmediği Temaları Alıp Burda Ben Yaptım Diyerek Açmayın
- Kodlama dillerine ait bölümlerde kesinlikle çalışma veya hazır tasarım paylaşımları yasaktır. Bu gibi paylaşımlar Web Tasarımı & Programlama bölümünde yapılmalıdır.
- Bölümde warez içerikli, yapımı başkasına ait ve paylaşım izni olmayan herhangi bir kod veya tasarımı paylaşmak kesinlikle yasaktır.
- Bölüme açılacak konular kesinlikle kopyala + yapıştır tarzında olmamalı. Paylaştığınız konu hakkında bilginiz yoksa konuyu lütfen paylaşmayın. Çünkü bu bilgiden biri faydalanmak isterse ve yanlış bir iş olursa o kişi maxigame ismini lekelemek için olumsuz işler peşine düşebilir.
- Bu bölümde ücretli tasarım işleri yapmak yasaktır. Web tasarımı & Programlama bölümü webmaster ticaret hanesi değildir.
- Forum içerisinde konuşma üslubuna dikkat edilmeli, Türkçe'mizi düzgün kullanmaya özen göstermeliyiz.
- Wordpress Joomla datelife Blog Site Tarzı Temalar Warez Paylaşımları Yasaktır.
Not : Eski Bölüm Kuralları açan Bir Arkadaşın Konusundan Alıntı Yapılmıştır Kendisi "Ceza" Yemiş ve Düzensiz Açtığı için
Düzeltmeler ve Eklemer Yapılarak Ben Açtım // Kimsenin Hakkı İnkar Edemem // Alıntıdır. Bazıları Bana Ait
- Bu kurallar dışarısında genel forum kuralları aynen geçerlidir...
Son düzenleme: