beyler windows 7 ile windows 8 8.1 arasında fark ve hangisi daha iyidir. lütfen gereksiz yorum yapmıyalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyler windows 7 ile windows 8 8.1 arasında fark ve hangisi daha iyidir. lütfen gereksiz yorum yapmıyalım
Windows 8.1 yada 8 windows 7 ye göre çok daha hızlı 8 ve 8.1 de driverleri kei yüklerken 7 de manuel yüklemen gerekli ama bana sorucaksan Windows 10 yükle
aslında bu soru Windows 7 (sadelik) mi Windows 8/8.1 (görsel hitap ve Metro arayüzü) mü.
Windows 7 tercih eden arkadaşların çoğu başlat menüsü ve windows'un xp gibi sadeliğinden yola çıkarak onu tercih ediyorlar. Kim var ki işletim sistemini kurarken işletim sistemi ile extra olarak ne yapabilirim diye soran. Düz mantık olarak basit işlevleri yapsın ve oyunlarda sıkıntı çıkartmasın derdindeler.
Windows 8/8.1 ise Windows 7 nin aynısı fakat geliştirilmiş sürümü. Metro arayüzü var ve dokunmatik yönden geliştirilmiş sistem.
Windows 8/8.1 için bana kalırsa ilk öncelik HDD nin sağlam olması, SSD var ise 8.1 kur derim. Yok ise 7'e devam derim.
Lakin kullandığın sürümler 7 olsun 8.1 vs olsun. 29 Temmuzda Windows 10 geliyor. Onu kurmanız bana kalırsa daha mantıklı çünkü güncel sürüm güncel teknolojileri takip etmeni kolaylaştıracaktır.
@Not Windows 8.1 Kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkmadı. Oyunlarda vs uyumluluk açısından hiç sorun çıkmadı. Tavsiye ederim.
bro 8 ve 7 diye sorarsan 7 derim ama listeye win10 da eklersen win10 derim
windows 10 sanki hataları var gibi kullandım güzeldi ama ekrandaki dosyalar hep karışıyordu yeni pc aldım onun windows 10 yaptım hataları var gibi daha
Kasımda büyük bir güncelleme geliyor. Çoğu şey düzeltilecek. Windows 10 performanslı bir sistem. Şiddetle tavsiye ederim.