Fumetsu
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 May 2013
- Puanı
- 126
merhaba arkadaşlar bilgisayarım dün çalışıyordu bugün açmaya çalıştıgımda windows logo ekranında dondu bende resetliyim dedim ve başlangıç sistem kurtarma gibi şeyler çıktı vs.
dogru duzgun calıstıramadım en sonunda yenden resetledim logo fln geçti fakat mause gözüktü öle kaldı :hfy:
bende formatlamak için flashı taktım herzamanki gibi (cd room çalışmadıgı için) herzamanki attıgım formatı atmaya çalıştım
c: yi sıfırladım D:yi herzaman yedeklerim ve kurulum yaparken oldugundan oldukça yavaş yüklüyordu yarım saatte attıgım formatı 3-4 saatte %95 gelmişti ve en sonunda hata geldi hatırlamıyorum
yenden denedım bu sefer D: kaybolmuştu fakat format atılmıyordu.
yenden resetledıkden sonra bilgisayar açdıgımda şu hata geliyor flashla format atamıyorum
evet bu hatayı alıyorum sebebi nedir bilen varsa yardmcı olsun
(formatta atamıyorum win7 flash ile 2-3 kez format attım sıkıntı yaşamadım şimdi ise usb sandisk seçtigim halde bu hata ile karşılaşıyorum)
----------
Systemde Optimized Defaults yaptım şimdide BOOTMGR Eksik diyor
dogru duzgun calıstıramadım en sonunda yenden resetledim logo fln geçti fakat mause gözüktü öle kaldı :hfy:
bende formatlamak için flashı taktım herzamanki gibi (cd room çalışmadıgı için) herzamanki attıgım formatı atmaya çalıştım
c: yi sıfırladım D:yi herzaman yedeklerim ve kurulum yaparken oldugundan oldukça yavaş yüklüyordu yarım saatte attıgım formatı 3-4 saatte %95 gelmişti ve en sonunda hata geldi hatırlamıyorum
yenden denedım bu sefer D: kaybolmuştu fakat format atılmıyordu.
yenden resetledıkden sonra bilgisayar açdıgımda şu hata geliyor flashla format atamıyorum
Windows Boot Manager
Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause.To fix the problem:
1. Insert your Windows installstion disc and restart your computer.
2. Choose your language settings, and then click "Next."
3. Click "Repair your computer."
If you do not have this disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance.
File: /Boot/BCD
Info: The Windows Boot Configuration data file does not contain a valid os entry
evet bu hatayı alıyorum sebebi nedir bilen varsa yardmcı olsun
(formatta atamıyorum win7 flash ile 2-3 kez format attım sıkıntı yaşamadım şimdi ise usb sandisk seçtigim halde bu hata ile karşılaşıyorum)
----------
Systemde Optimized Defaults yaptım şimdide BOOTMGR Eksik diyor