Dumpper Nedir ?
Dumpper kısaca JumpStart'ın şifreyi kırabilmesi için gerekli WPS açığı olan bilgisayarların, PIN şifresini bulabilmek için kullandığımız program.
JumpStart Nedir ?
Asıl şifreyi kırmak için gerekli program bu. Ama söylüyorum; iki programda durmadan güncelleştiriliyor, her şifre kırılır demiyorum ! Basit sözcüklü şifreler ( 11112312, thaxe222, Maxigame123 gibi. ) kolayca kırılabiliyor.
Konu Anlatımı
Dumpper kısaca JumpStart'ın şifreyi kırabilmesi için gerekli WPS açığı olan bilgisayarların, PIN şifresini bulabilmek için kullandığımız program.
JumpStart Nedir ?
Asıl şifreyi kırmak için gerekli program bu. Ama söylüyorum; iki programda durmadan güncelleştiriliyor, her şifre kırılır demiyorum ! Basit sözcüklü şifreler ( 11112312, thaxe222, Maxigame123 gibi. ) kolayca kırılabiliyor.
Konu Anlatımı
[*=center]Öncelikle aşağıda verdiğim linkteki rar dosyasını indiriyoruz. Ardından herhanhi bir yere çıkartıyoruz. Dumpper zaten uygulama olarak yüklü, sadece JumpStart'ı Bilgisayara yüklüyoruz.
[*=center]JumpStartı yükledikten sonra PC'nize reset atın. Ardından Dumpper Programına giriyoruz. Ve aşağıda ki adımları izliyoruz;
1 - Starta basıyoruz. Aşağıda kablosuz modem listesi geliyor.
2- Üst menüden WPS bölümüne giriyoruz.
1 - Todas las redes'i işaretliyoruz.
2- Start'a tıklıyoruz.
3- Aşağıda Modemin adı ve PIN şifresi gözükmekte. Ruta yazan kısımda JumpStart'ın dosya yolu gözükmeli. En Son " Iniciar JumpStart " diyoruz ve JumpStart programı başlıyor. Geri kalan bölümü program kendiliğinden giriyor.
Gereken Programlar
NET Framework 4.0