IMLEGEND
Aileden
MÜRETTEBAT BECERİLERİ
Komutanlar,
Mürettebat becerileri hakkındaki giriş makalesini okuduktan sonra birçoğunuzun aklına şu soru takılacaktır: sürüm 1.5 öncesi kazanılan mürettebat deneyimi ne olacak? İyi haberlerimiz var: kazanılan tüm mürettebat deneyiminizi koruyacaksınız! Güncelleme sonrası oyuna ilk girdiğinizde beceri dağıtım penceresini göreceksiniz.
Dikkat: mürettebat becerileri tüm biriken deneyim dağıtılana kadar etkinleşmeyecektir.
Mürettebat deneyimi dağıtım penceresini açtığınızda becerileri 4 kategoriye bölünmüş olarak göreceksiniz: eğitim için kullanacağınız araç türüne göre hafif, orta, ağır tank becerileri ve tank avcısı becerileri. Her beceri kategorisi için dağıtabileceğiniz belirli bir miktar mürettebat deneyiminiz olacaktır (eğer tüm araç türleri ile daha önce oynadıysanız).
Mürettebat deneyimini dağıtırken şunlara dikkat edin:
- Beceride %100 uzmanlaştıysanız deneyiminiz geri dönülmez şekilde harcanacaktır ve beceri tüm araç türleri için etkin olacaktır.
- Beceride %100’e ulaşmadıysanız deneyim seçili beceride tamamen uzmanlaşana kadar kalacaktır. Eğitilecek beceriyi değiştirip deneyimi aynı kategoride başka bir beceriye yeniden atayabilirsiniz (tüm biriken mürettebat deneyimini dağıttıktan sonra).