Muhabir
Daimi Üye
Adı Soyadı : Ömer Can Akar
Yaşadığı Şehir : Antalya/Manavgat
Memleket : Antalya/Gazipaşa
Meslek : Liselii
Tuttuğu Takım : Galatasaray
Burcu: Yengeç
Hobileriniz : Sadece tek başıma basketball oynarım asosyalimdir
Fobileriniz : Yılanlar
Forumdaki İlk Nick'i : Hatırlamıyorum
Silkroad İle Tanışması : internet cafede oynuyan vardı orda abimle beraber gördük falan başladık 3. - 4. sınıfta falandım heralde tam hatırlamıyorum okula düzenli gider gelirdim derslerim falan tamamdı oyuna başladım 60 gün devamsızlık dersler falan hepsi yerde çok olumsuz yönleri oldu tanışmaz olaydım
MaxiGame'i hangi amaç ile kullanıyorsunuz ? : Bilginlenmek , eğlenmek hertürlü şey için kullanıyom
Nickinizi Nasıl Buldunuz ? : Yabancı bir streamerdan çaldım
Forumda ve Oyunlarda sizi kızdıran başlıca 3 kusurlu hareketi yazabilirmisiniz ? : Oyunlarda kolayca pes edenlerden nefret ederim 1 kere ölürler gider afk olurlar falan ( lol için geçerli) Çok bilmiş davrananlar
Hangi Spor dalı ile uğraşıyorsunuz ve neden o spor dalını seçtin ? : Basketbol oynuyorum neden seçtiim işte kas gelişiyor boy uzuyor falna yararlı şeyler falan
Herhangi bir ünlünün hayatını yaşamak isteseydiniz bu ünlü kim olurdu ve neden? : Kimsenin hayatını yaşamak isterdim mutluyum ben böyle beya
Ne tür müzik dinlersiniz , en sevdiğiniz müzik'in ismi nedir ? : Rock pop karışık
Seyahat etmeyi severmisiniz , seyahat ettiğiniz yerler neresidir ? : Az çok severim , Çanakkale , Eskişehir
Hayatınızda en çok gitmek,görmek istediğiniz yer neresidir ? : Paris
MaxiGame'de çalışan yönetimdeki kişiler hakkında yorumlarınız nelerdir?
Deepblue : Tanımıyorum
Terk-i Diyar : Tanımıyorum
Antibiotic : O kadar taşıdım arkadaşı 1 günlük VIP vermedin helal etmiyem sana hakkımı püüü
Intensify : Lol'da feykiyle tanışmıştım
Eternity : Hiç tanımıyorum
Yemek yapmayı biliyormusunuz ? : Çok fena soslu Makarna yaparım bu olayda cocoya diss bile atabilirim
En sevdiğiniz renk ? : Deniz mavisi
En sevdiğiniz film ? : 300 Spartalı
En sevdiğiniz kitap ve yazar ? :
En sevdiğiniz özelliğiniz nedir ? :
Yaptığınız en büyük çılgınlık ? : 4. sınıfta Annemden dayak yememek için 2. kattan atlamıştım sD:ASD:A Sonrasında başım yarıldı sD:ADA
Şu an ruhunun olmak istediği yer ? :
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan ? : Annem ve Abim
Hayvan besliyor musunuz ? : Hayır
Karşı cinste hoşlandığın tip ? : Kızıl saçlı olsun nefes alsın ağzı yüzü olsun
Benzetildiğiniz biri var mı ? : Percy Jacksondaki o çocuğa benzetiyorlar
Aşk herşeyi affeder mi sizce ? : Aşk hakkında hiç bir bilgim yok
Gelecek planlarınızı anlatırmısınız ? : Planım yok ya akışına bırakıyorum
Arkadaşlarınız ve Ailenizle iletişiminiz nasıldır ? : -
Örnek aldığınız kimse varmıdır ? : Hayır
Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacağın dükkan ? : Giderim tüm çikolataları satın alırım acımadan
Hangi mevsimi seversin ? : Yaz
En sevdiğin dondurma ? : Kivi aromalı
Röportaj Sistemi hakkındaki yorumlarınız nelerdir ? : İyi şeyler düşünüyorum güzel bişey iyi şey çok iyi şeyler düşünüyorum yorumum olumlu elektirik aldım bence bi çay içebiliriz
Son düzenleme: