Şimdi şöyle;0
Mesela kurulan sremu 90 cap veya 100 cap ise benim arkadaşlarımın 1 den başlaması lazım. Söylediğim gibi oyunu öğretme amaçlı. Gm'lik hakkında bilgilerim var. Az çok bug giderebiliyorum. Daha önce gm ve ga lık yaptım. Ama onların 1 lv den başlaması lazım. Daha önce hiç sro oynamadılar. Sorun burada. Onlara kendimin hazırladığı, yani benim item vs. verdiğim ödüllendirdiğim, unique atarak onları geliştireceğim bir sremu olması lazım. Onlar da Full stat gm olursa ne anlamı var? Kasılmaları ve oyunun her köşesini bilmeleri lazım. Şimdi siz diyeceksiniz ki kolay bir pvp sw ye başlat. İşte onda da istediğim itemi istediğim zaman veremedikten vs. sonra anlamı kalmaz. İkinci kısımda da bunu düşünüyorum. Onları 200+ bi sw ye başlatıp uniq yarışına falan sokacağım eventlere falan katılsınlar. Ama direk ordan başlarlarsa daha adamlar s ile skill sayfasının açıldığını bilmeyen adamlar.
Edit: Arkadaşlara aşama aşama göstermek istiyorum. İlk önce oyun hakkında bilgilerinin olması lazım işte keyboard tuşlarının hakkında vs. Daha sonra kasılmaları lazım. Hangi skillin ne işe yaradığını bilmeleri lazım. Bunların hepsini öğrendikten sonra kasılmaları, kasıldıktan sonra da kendi aralarında Unique ve Pvp yarışı yapmaları lazım.
EDİT: Biliyorum istediklerim çok, böyle birşeyin olmama şansı %90 ama varsa da mükkemmel olur. Şimdi neyin ne olduğunu bilmeyen adamları ben sroya başlatamam.
- - - Güncellendi - - -
Sanırım fazla kişi gelirse sorun olmaz demesi trafik. Kendi pc'sine kurduğu için o kadar kişiyi kaldıramaz demek istemiştir büyük ihtimal ile. Ya da Sremu gibi birşey ile atmışsınızdır. Eğer öyle değilse kendi pc sine yeni bir sro kurduysa size gm yetkisi vermiş olabilir. Ama bu konuda pek bildiğim birşey yok.
Edit: Hiç konsol açtın mı gm vs gm atarken?