Dolar fiyatları fazla olduğu için ürünler gerçekten gerçek fiyatına göre çok daha pahalı.Bekleyebilirsen biraz dolar düştüğü zaman güzel bir bilgisayar alabilirsin.Tabi bu benim önerim.Şuan bu bütçeye alabileceğin şöyle güzel bir bilgisayar birkaç tane var.Üstde arkadaş atmış lenovo'nın g500 modelini alabilirsin.Gerçekten güzel bir leptop özellikleride iyi ve fiyatıda uygun.Ben 4 hafta önce lenovo'nın z500 modelini aldım.i5 3230m işlemci 8gb ram nvidia gt 740m de ekran kartına sahip gerçekten çok iyi bir leptop ve ısınma sorunu gibi birşeyde olmuyor.Şuan bütün oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum.Lenovo'nın g500 modelinde 8570m ekran kartı var.Dediğin gibi fifa 14 , pes 14 , grid , grid 2 , dirt 2 , dirt 3 gibi oyunları bu ekran kartıyla sorunsuz bir şekilde yüksek - ultra ayarlarda oynayabilirsin.Ayrıca işlemciside gayet yeterli i5 3230m.500 gb hdd 8gb da ssd var yani ssd olmasıda büyük bir avantaj.4 gbda ram varmış.Bence gayet yeterli bir miktar eğer yeterli olmaz ise ilerleyen zamanlarda ram takviyesi yapabilirsin.