Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçtiğinizde pişman olucaksınız arkadaşlar bunu tek ben söylemiyorum ayrıntıyada boşuna girmiyeceğim dinlemiyeceksiniz çünkü biliyorum.Sen de mi geçiceksin !? Adamsın <3
Geçtiğinizde pişman olucaksınız arkadaşlar bunu tek ben söylemiyorum ayrıntıyada boşuna girmiyeceğim dinlemiyeceksiniz çünkü biliyorum.
Başladıkdan 1-2 hafta sonra nalet edersiniz
Takımınız yoksa geçmeyin 3v3 ve 5v5 için yoksa elo hellden çıkış olmaz Her oyun troll&küfür
Oynadığında anlarsın 10 yaşındaki bebe ben 20 yaşındayım diyecek ana avrat sövecek. Onları ıslak sopayla dövmek lazım xDYa beyler Beta ile kıyaslamayın şu olayı. Siz lol oynarken hiç mi küfür edden olmuyor oyun içinde. Gayet normal bir durum bu. Yabancı edince sorun yok türk edince mi nefret ediyor sunuz !? Ben şuanda bir kere bile küfürsüz ranked girmedim westte. Nasıl bir düşünce tarzı bu !?
aynı fikirdeyim bugün arkadaşla nete gittik baktık her bebe lol oynuyor türkiye sunucusunda ve o sunucu açılsada hiç girmeyeceğim.Geçtiğinizde pişman olucaksınız arkadaşlar bunu tek ben söylemiyorum ayrıntıyada boşuna girmiyeceğim dinlemiyeceksiniz çünkü biliyorum.
Başladıkdan 1-2 hafta sonra nalet edersiniz
Takımınız yoksa geçmeyin 3v3 ve 5v5 için yoksa elo hellden çıkış olmaz Her oyun troll&küfür
sanki yabancılarda oynayan yok sadece türkler mi böyleaynı fikirdeyim bugün arkadaşla nete gittik baktık her bebe lol oynuyor türkiye sunucusunda ve o sunucu açılsada hiç girmeyeceğim.
5 yaşındaki bebe bile oynuyor lanet olsun metin2ciler de bunu oynuyor
geri dönmek için sana vericekler itemİstesek de istemesek de geçiyoruz herhalde.