KimYooShin
Aileden
nunu
ryze
rammus
maokai
sion
shaco
soraka
corki
graves
ahri
ryze
rammus
maokai
sion
shaco
soraka
corki
graves
ahri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rankedde sion alan birisinin karsısına riven gibi bir hero alırsanız cok iyi olur mesela q daki skilin 3. defasında stun ve e deki skill stun atıyor sion ultiyi basınca riven rhat kesebilir bence tabi sionu kastırmıyacaksınız eğer kasarsanızde ilk e skiline yüklenin ve attack speed alınrankedlarda sionu banlayın beyler
rankedde sion alan birisinin karsısına riven gibi bir hero alırsanız cok iyi olur mesela q daki skilin 3. defasında stun ve e deki skill stun atıyor sion ultiyi basınca riven rhat kesebilir bence tabi sionu kastırmıyacaksınız eğer kasarsanızde ilk e skiline yüklenin ve attack speed alın
@lordios gravesde hep geliyor 2 hafta önce graves vardı heralde
@pro bende shaco deniyeceğim hem ad hem ap
yok denedim benim tarzım deil vururken elin hızlı olması gerekiyor alışamadı ellerim onun yeteneklerine:S adam benden kaçıyor teleport ile dagger fırlatcam yanlıs tuslara basıyom falan benim tarzım deilmiş ashe akar
kendilerine kalmış ben champları 1 gün önceden koyarım pazartesialışırsan çok iyi kullanılıyor shaco ama
KimYooShin, modlara söylesene sabit konuyu silip sana versinler, sen düzenlersin ordan
kendilerine kalmış ben champları 1 gün önceden koyarım pazartesi