Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o ultiden kaçmak kolay o ulti adama gidene kadar adam yerinde durup ultiyi bklemez ki biras sans ve tahmin işiUltisine hasta kaldım ya =)
söylediklerime pişman etti süper bir champ
pbe de denedim warwickle 1v1 yapıyoz balta fırlatıom bu bana pençe geçiriyo ben baltayı alana kdr herif 2 kere normal vuruyo zaten hep önce oluyo yani biras asas tarzı 2v2 champ gibi solo degil yani kalabalık ortamda süper iş yapıyor amaBen kesin alıcam
o ultiden kaçmak kolay o ulti adama gidene kadar adam yerinde durup ultiyi bklemez ki biras sans ve tahmin işi
ezrealinki daha geniş alana yayılıyor bununki daha dar vede bunun damagesi %50 ye bölünmüş bide geri dönerken vuruyo ilki çarpsa geri dönerken kurtulur ultinin bi faydası olmaz ordaezrealin ultisini tuttura biliyorlarsa onuda çok rahat tuttururlar
bence 1.si tutarsa 2.si %100 üstünden geliyorezrealinki daha geniş alana yayılıyor bununki daha dar vede bunun damagesi %50 ye bölünmüş bide geri dönerken vuruyo ilki çarpsa geri dönerken kurtulur ultinin bi faydası olmaz orda
ama adamı geçtikten sonra belli bi yere kadar devam etmiyormu ulti? ultiyi adamamı atıyon yoksa bi yere mi fırlatıyonbence 1.si tutarsa 2.si %100 üstünden geliyor
atıyorsun dümdüz gidip gelio adamı takip etmio benim bildiğim