CaptainAwesome
Daimi Üye
Jayce'in silahının değişiyor olmasını falan hâlâ eğlenceli buluyor olsam da, gerçekten mega-önemli bir duyurma değil gibi. Yuvarlak bir numara, tabii, ama sırf bu yüzden daha önceden yapabiliyor olduklarımızı yapamamak, bizim için b**tan olurdu.
Ben, her şampiyonun belirli bir konuda önemli bir nokta olmasını istiyorum - oynanış, tasarım, hikaye veya herhangi bir karışımları konusunda daha önce yapmadığımız bir şeyleri yapmakta. Daha önemli şeyler hakkında(canavarlar, neden 3 tane kaslı erkek tipi var falan) başka bir zaman konuşacağım, ama şimdilik bu "100. şampiyon" konusuna odaklanacağım. Diyorum ki, eğer bunun için daha özel bir şey yapabiliyor olsak, neden bunu her şampiyon için yapmıyoruz?
Aslında ilk 100 şampiyonumuzu anlatan küçük, hoş bir video için bir röportaj verdim...hem perdenin arkasındaki kişiyi, hem de kullandığımız yöntemleri falan gösteriyor. Sanırım önümüzdeki hafta yayınlanacak.
Yani, büyük ihtimalle bunu yapmamalıyım, ama her neyse. 101. şampiyon konusunda da çok memnunum çünkü üzerinde, normalden daha fazla çalışmam gerekiyor ve sanırım ihtiyacımız olan bir model. Sizin için bir önizleme...dikiyorum.
(İpucu, etten değil):
Uzun Zamandır Kız şampiyon bekliyordum ve bekleyişim sona ericek gibi. Güçlü olmaması gibi bir ihtimal düşünmüyorum çünkü Lol'ün bütün kız şampiyonları sağlam ve işlevsel ve yeni çıkan kız şampiyonlarda öyle olmaya devam ediyor(Evelynni dışarı atarsak )
Not:Alıntıdır
Not:Alıntıdır
Son düzenleme: