Terk-i Diyar
Administrator
Evet Youtube üstünde başaramadığınız size sıkıntı oluşturan teknik konuları konu altına yazarsanız sizlere elimden geldiğince dilimin döndüğünce bildiklerimi anlatmaya çalışayım gerekirse konu hazırlayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.Videoların önüne nasıl resim koyabiliriz.
2.Bu işe adam gibi başlasak adsense filan kaç izlemeye veya ne kadar kitleye ulaşırsak ortalama ne kadar kazanırız.
3.Videolara koyduğumuz müzikler için telif hakkı yüzünden sıkıntı yaşamamak için ne yapmalıyız.
Takipteyim
Bunlar senin bildiğin şeyler . Takip edeceğine cevap ver
Abi içeriğim var fakat nasıl kısa süre içerisinde popüler olabilirim bulamıyorum
Kahraman abi, YouTube ile ilgilenen kişilerin videolarını ve kanallarını paylaşabileceği bir bölüm açılabilir mi acaba? Sadece bununla sınırlı kalmaz YouTube Partneri hakkında, Adsense hakkında ve daha bir çok kategori hakkında bilgilendirilebilir insanlar. Bilenler bildiğini paylaşır diye düşünüyorum.
Onun için mod değil ekip lazım.
1.Videoların önüne nasıl resim koyabiliriz.
2.Bu işe adam gibi başlasak adsense filan kaç izlemeye veya ne kadar kitleye ulaşırsak ortalama ne kadar kazanırız.
3.Videolara koyduğumuz müzikler için telif hakkı yüzünden sıkıntı yaşamamak için ne yapmalıyız.
Eğer ekip lazım ise, ben adayım yardım ederim öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum. Ama başkası gelip yardım eder mi bilmiyorum
Takipteyim
Sanmıyorum.Youtube ta her bilginin karşılığı paradır.
Mesala bu arkadar .Ben giderken bu dönüyordu legal illegal yt de bildeği biii yok çevir çevir oku ansiklobedi mubarek ama takip ediyor sadece.
O SPAM çalışıyordu galiba ya bilmiyorum ama
Onun bilediği halt yok
Abi istersen sende öğrenebilirsin, özel mesajdan bir webmaster forumuna gelmeni isteyeceğim senden ne dersin? Davetiye ile üyelik alabiliyorsun referans olurum sana?