CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
-Vine compilation kelimesini kimse umursamıyor.Anlamı vine derlemeleridir.İzlenimi çok güzel +20-30 dakika videolar.Yani video ortası reklam koymak için bire bir !
-Zaten vine var neden atalım ? Diye bir soru geleceğine adım gibi eminim.Sürekli güncellenen ve vine'i deli gibi takip eden insanlar var.Kısa bir özet geçmek gerekirse...
-Vine Compilation 2014 yazdık youtube'a Bu hafta atılanları aratıyoruz.Önümüze banko 100 video çıkıyor.Hepsini indiriyoruz atıyoruz.Arkadaşlar unutmayın youtube'a sürekli yeni vine ekleniyor sürekli ve takipçisi haddinden fazla.
-Ben vine çalışmam diyenler için başka katagorileri deneyelim.
-Örneğin dizi çalışacaksınız.Gerçekten güzel bir katagori hızlı izlenim ve güzel parası var.Yerli yabancı fark etmez.Dizinin kilit noktası şudur arkadaşlar.Dizinin bölümü yayınlandığı anda atarsanız ne eşleşen nede dünya geneli yersiniz ortalama 2-3 gün süreniz var zaten o sürede çok güzel izlenim yapabiliyorsunuz.Dizi işinde haddinden fazla telif var ama hiç can sıkmaya gerek yok.Diyelimki 10 tane kanal açtınız ve Kurtlar vadisini 10 kanala 10 defa attınız aynı bölümü.Bu size 100 bölüm eder.Youtube'a her girip Kurtlar vadisi yazan sizin videolarınızdan illaki birine denk gelir.Bu kadar videoyu nasıl atacağım ? Diyenler olacak özel yazılımlar veya vps ile bunu halledebilirsiniz.
-Yukardaki 100 bölüm dediğim olay diziye yeni başlayan arkadaşlar içindir.
-Diyelimki film atacaksınız.Sıkılmadan tek tek bütün filmleri atın en bilindikten en bilinmediğe kadar bütün filmler.Film işi biraz daha rahattır.100 tane film atarsınız sağlamından video ortası reklamı açıp koyarsınız kanallarınıza diyelimki 2 haftada 200 tane film attınız.Tabiki toplamda bu filmlerin her biri 5 bin izlense çok güzel izlenimler olur zaten video ortası reklam ile güzel bir kazanç sağlarsınız.
-Yok ben bunlarıda istemiyorum diyorsanız güncel çalışabilirsiniz.Diyelimki obama istifa etti.Hemen bu isim altında onlarca video alıp youtube'a atabilirsiniz.Hiç merak etmeyin o videolardan biri muhakkak izlenecek.Güncel haber gerçekten benim gözümde en çok kazandıran katagoridir.
-Özel günler olabilir 1 hafta öncesine kadar Rio Karnavalı vardı.Bu gün 8 mart Dünya kadınlar günü.Bunları kim izlerki diye düşünmeyin muhakkak ama muhakkak izleyicisi olacak.
-Youtube'a en çok yanlış yapılan nokta şudur.Bu videoyu kim izleyecek ?
-Arkadaşlar her katagoride her videonun kesinlikle bir izleyicisi oluyor 1 reklam tıkı bile gelse cebinize bu 5-10 kuruş getiriyor.Muhakkak her videoyu atın her yolu deneyin.Bu işlere ilk başladığım herkes bana dizi film atma diyordu fakat en yüksek para getiren katagoriler arasında dizi film başta.Herşeyi deneyin asla sormayın.
Son düzenleme: