Keep Calm Party On
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 17 Ağu 2013
- Puanı
- 4
arkadaşlar uzun araştırmalar sonucunda çoğu kişi youtube kanalınız varsa partnerlik sistemini kullanının tanınmanızda ve bir çok konuda destek olur demişler Türkiyede çoğu kişide buzzmyvideosla parnerlik yapıyormuş özgün içerik ön planlı çalışıyorlarmış sallamazlar diye kayıt formu oluşturup erişim izinlerini verdim anlayamadığım şekilde kanal içerik sağlayıcılığına onay almış kabul etmezler diye hiçbir koşul şart okumamıştım şimdi bu parnerlik olayı nedir adsense gibi bunlarda kanala reklam mı koyuyor cevap evetse reklam gelirleri nereye gidiyor benim gelirdende para alıyolarmış sanırım %20 gibi değer bir bedel veriyorlar mı ki bu kadar pay alıyor ayrıca ödemeyi ne şekilde yapıyorlar bunlar içinde ayrı hesap tanımalamaları mı yapmalıyım yoksa adsense e mi geçiyorlar yada bu durum adsense reklamlarına zarar verir mi ban riski var mı kanalda dünden bugune hiçbir değişiklik görmedim +1 dahi aktif olarak görüntülenmeniz artar demişler gerçeklik payı nedir ne değildir konuyla ilgili aydınlatabilecek birisi var mı
Son düzenleme: