KimYooShin
Aileden
xNaru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen sus sus sen hiç palavere atma 9/1 den oyunu kaybettirdin bana yırmıh atmaMvp ödülünü gidip buna vermediler ya.
sen sus sus sen hiç palavere atma 9/1 den oyunu kaybettirdin bana yırmıh atma
Tamamen sacmalik o mvp odulu. Zerre hak ettiyse wrist o odulu ben hic bir sey bilmiyorum demektir. HWA dan kimse haketmedi ama illede resimde biri olsun istiyorsalar, bu christal meth olmaliydi kesinlikle.
Wristcutter suanda gozumde justin bieberdan farksiz. Gereksiz sempatizanlari ile bir odul alan veledin teki
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
Tamamen sacmalik o mvp odulu. Zerre hak ettiyse wrist o odulu ben hic bir sey bilmiyorum demektir. HWA dan kimse haketmedi ama illede resimde biri olsun istiyorsalar, bu christal meth olmaliydi kesinlikle.
Wristcutter suanda gozumde justin bieberdan farksiz. Gereksiz sempatizanlari ile bir odul alan veledin teki
supporta ulti saklayan adama ödül verdiler neymiş taktikmiş supportu eritip baron yapıcaklarmış güya fanları öyle diyor gördüler baronu ne zamansupporta ulti atsa fightı saniyeler içinde kaybettiler..