Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
admire derken? daha yeni yeni öğrenmeye başlıyorum terimleri açarmısın birazZed tabii ki zed ile çok kolay jungle üzerinden admire yapabilirsin.
Admire jungle champlerinin jungle üzerinde pusu kurarak kasmasıdır.
admire derken? daha yeni yeni öğrenmeye başlıyorum terimleri açarmısın biraz
Sizce hangisini almalıyım skinleriyle birlikte açıcam ama karar veremedim hangisi solo topta daha çok etkili olur?
Bence jungle üzerinden zed ile daha kolay admire edebilirJayce bence şuan oyundaki en iyi mid karakteri aynı zamanda solo topta da çok çok iyi Zed'de bi o kadar iyi ama Jayce derim ben.Admire diyen biri olursa oyunu bilmiyo takma onu sen :nse:
jayce alex ich'ten sonra en iyi mid karakteri oldu ben alex kadar skillere hakim olabiliceğimi sanmıyorum ama olurum aslında ya niye olmasınJayce bence şuan oyundaki en iyi mid karakteri aynı zamanda solo topta da çok çok iyi Zed'de bi o kadar iyi ama Jayce derim ben.Admire diyen biri olursa oyunu bilmiyo takma onu sen :nse:
ulan emre çocukları neden yanlış yola sokuyorsun ben dayvithanır beyler inanmayın bu çocuk lol bile oynamıyor ama zed daha iyi jayceye karşı ulti + pasif + serilik ister ha bide smartcastAdmire jungle champlerinin jungle üzerinde pusu kurarak kasmasıdır.