JeeKi
Aileden
Zırh delme rünlerinde örnek veriyorum +5 diyor bu %5 anlamınamı geliyor ?
bide oyunca C 'ye basınca zırh delme kısmında 5|%8 diye belirtiyor burdaki 5 nedir ?
LoL'un Siteside Mevcutmuş Araştırdım belki bilmeyen arkadaşlar vardır diye paylaşıyorum
bide oyunca C 'ye basınca zırh delme kısmında 5|%8 diye belirtiyor burdaki 5 nedir ?
LoL'un Siteside Mevcutmuş Araştırdım belki bilmeyen arkadaşlar vardır diye paylaşıyorum
Yalın Zırh Delme: Yalın zırh delme, saldırılarına ve fiziksel özelliklerine doğrudan eklenir. Bu saldırılar, rakibinin zırhı olduğundan azmış gibi etki eder, ama rakibinin zırhını asla 0'dan aşağı düşürmez. Örneğin hedefin 20 zırhı, senin de 5 puanlık zırh delme gücün varsa, hedefin 15 zııhı varmış gibi hasar verirsin. Aynı hedefe vururken 50 puanlık zırh delme gücüyle vursan, zırhı 0'mış gibi vuracaktın.
Yüzdelik Zırh Delme: Yüzdelik zırh delmenin faydaları, yalın zırh delmeden sonra uygulanır. Örneğin zırhı 120 olan bir hedefle mücadele ederken, 20 puanlık yalın zırh delme gücün ve %40'lık zırh delme değerin varsa, hedefe sanki 60 zırh puanı varmış gibi vurursun.
Yüzdelik Zırh Delme: Yüzdelik zırh delmenin faydaları, yalın zırh delmeden sonra uygulanır. Örneğin zırhı 120 olan bir hedefle mücadele ederken, 20 puanlık yalın zırh delme gücün ve %40'lık zırh delme değerin varsa, hedefe sanki 60 zırh puanı varmış gibi vurursun.
Son düzenleme: