Light Yagami
Aileden
ZombiRock'ta Bayram Şenlikleri Başlıyor!
Daha
Ramazan Ayı'nın çoşkusu sönmeden, bayram etkinlikleri ile devam ediyoruz. Ramazan Bayramı'nda tam 3 büyük kampanya ile karşınızdayız.
İndirim Geliyor Silah Ve Kostümler Şenleniyor!
Artı Basmak Artık %33 Daha Ucuz!
Kısa süre önce tüm dükkan ve artı basma fiyatlarına % 50 indirim uygulamıştık. Şimdi oyuncuların isteği üzerine Kırılma Engelleme ve Düşme Engelleme fiyatlarına tam %33 indirim daha geliyor.
Düşme engelleme ve Kırılma engelleme seçeneklerini kapattığınızda tutar 1.500 ZombiRock Nakit iken indirimle birlikte öncelikle 17.08.2012 - 20.08.2012 tarihleri arasında sadece Kostüm yükseltmelerinde 1.000 ZombiRock Nakit ile 20.08.2012 tarihi itibariyle ise Kostüm ve Silah yükseltmelerinde geçerli olacaktır.
Bayram Hediyeleri A+
Seti siz alın artısı bizden!
Ramazan Bayramında Çakal Seti, Kaplan Seti, Çita Seti, Vaşak Seti ya da Leopar Seti alan oyuncular;
- 10 adet Silah A+
- 10 adet Kostüm A+ ürünlerini hediye olarak kazanıyor.
Tek yapmanız gereken belirtilen setlerden birini almanız. Size verilen hediye Kostüm A+ ve Silah A+ ile hem setinizin hem de silahınızın seviyesini yükselterek keyfinize bakmak!
Not: Kampanya 17 - 21 Ağustos tarihleri arasında geçerlidir.
Yepyeni kampanya ve fırsatlar devam edecek, duyuruları takipte kalmayı ihmal etmeyin. Şeker gibi bir bayram ZombiRock'ta sizi bekliyor!