Çok Biliyosun Tebrikler. Daha Fazla Kirletmeden Terket Konuyu.Charı görmeme gerek yok tecrübem var oyunu uzun zamandır oynayıp çok iyi bilen bu chardan bişe olmıcağını da bilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok Biliyosun Tebrikler. Daha Fazla Kirletmeden Terket Konuyu.Charı görmeme gerek yok tecrübem var oyunu uzun zamandır oynayıp çok iyi bilen bu chardan bişe olmıcağını da bilir
Charı görmeme gerek yok tecrübem var oyunu uzun zamandır oynayıp çok iyi bilen bu chardan bişe olmıcağını da bilir
Bende katılıyorum 5 seneyi aşkın oynuyorum bişey olmaz bu yapılandırmadan.
Zorla bu yapılandırmayı kullanın demiyolar arkadaş rehber açmış yararlı olduysa teşekkür et olmadıysa tartışma çıkarmanın alemi yok
Teşekkürler Burak
5 Seneyi Boşuna Oynamışsın.
Sana Göre Öyle.bence işe yaramaz bi build.
Olumsuzu görünce sitem et tabi millet senin yapılandırmayı yapacak sonunda da çöplük char sahibi olacak bir şey demiyorum. Bir daha da bu konuya mesaj yazmıyorum.
Olumsuzu görünce sitem et tabi millet senin yapılandırmayı yapacak sonunda da çöplük char sahibi olacak bir şey demiyorum. Bir daha da bu konuya mesaj yazmıyorum.
Kullanmadan yorum yapıyorsunuz varsayımlarda bulunuyorsunuz, adam bilgilerini size sunuyor isteyen dener isteyen denemez önyargılı yaklaşıyorsunuz işe yaramaz diye denedinizde mi bu kanıya vardınız diyeceksin tecrübe var ne tecrübesi kaç kere böyle buildle karşılaştında pvp de yorum yapıyorsunuz anlamadım beğenmediyseniz buildi emeğine saygı gösterin yorum yazmayın yazacaksanız adam gibi yazın.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Rehber için eline sağlık emek harcamışsın var bir bildiğin demek ki burda paylaşmışsın olumsuz yorumları takma
Teşekkürler Salih.Arkadaşlar Lütfen Biraz Sakin Olun .. Adam Emek Vermiş Rehber Hazırlamış Kötü Düşüncelerinizi Kendinize Saklayın .. Ondan Sonra Yönetim Durduk Yere Ban Atıyor Diyorsunuz ve Bu Bizi Gerçekten Üzüyor
Güzel düşünce bende 50lv bicheon/pacheon/heuksal/cold/lightning/fire/force yapmayı düşünüyorum. Str ve int olarak iki ayrı char kasıcam.
İyi anlatmışsında bence gereksiz bir yapılandırma bu oyunlarda hiçbir zman yapılandırmanın önemi yoktur. Herşer iteme bakar sımdı oynayış falan diceksiniz ama öyle değil adamda item varsa kral oluyor bu tür oyunlarda boşuna uğraşmayın sadece keyif ala bilceginiz bir yapılandırma yapmaya çalısın çin karakterler için en iyi build çift silah yapılandırmasıdır. Birde statlardı hybird müne oyle yapmaya gerek yok. str en ıyısı ınt karakterlerle oyun oynanmaz oynanmaz demek dogru deıl sadece bıraz daha pahalı ve daha fazla emek harcamak gerekıyo adamlar bot zaten etraf wızz dolu en mantıklısı çinli karakterler ıcın heuksal bas mag defansı kesebılırsen sanslısın kesemezsen zaten cogunlukla ölüyorsun normal karakterler ıcın soyluyorum ıtemi olan wızz falanda dınlemez alayına gıder...