Zenginefe
Aileden
Birşeyleri yanlış yapmış olmayaasın adamı hmen kötüleme...Game server açılmıyorki indirsende bir şey değişmez hata raporu na geçiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birşeyleri yanlış yapmış olmayaasın adamı hmen kötüleme...Game server açılmıyorki indirsende bir şey değişmez hata raporu na geçiyor
SQL2008 R2 veya 2012 mi ?
Varsa 2012 Link?
bide şu resimdeki yer nerede
Gereksiz mapları kapat kardeş.oyuna girdiğimde game server çalışma hatasi veriyor? çözüm sunabilicek biri var mi?
maplarda sorun olduğunu zannetmiyorum çünkü chari açıp oyuna girdiğimde direk game server çalışma hatası veriyor.. başka bi önerin var mi?
Gereksiz mapları kapat kardeş.
O anda bir SS atarsan sorunu daha iyi çözebiliriz kardeşim.maplarda sorun olduğunu zannetmiyorum çünkü chari açıp oyuna girdiğimde direk game server çalışma hatası veriyor.. başka bi önerin var mi?
O anda bir SS atarsan sorunu daha iyi çözebiliriz kardeşim.
Her çarda mı yapıyor bunu yoksa tek çarda mı ?Bilgisiz değilim açıkçası sorunun kaynağını bulsam onarmayı denicem aslında.. Bildiğin chara start diyorum clientte loading yazisi dolup char gözüktüğü anda gameserver Çalışması Durdurdu yazısı çıkıyor normal.. Yani kilitleniyor.. BU tek bende mi oluyor? Chara girmeyince fistik gibi game server işliyo
Her çarda mı yapıyor bunu yoksa tek çarda mı ?
Databasede 3 Sorun Var Gördügüm İTEMLERİ ALIDIGIN ZAMAN DC İTEMLERİ SATIGIN ZAMAN GERİ GELİYOR HP MPDE BİRAZ SKINTILAR VAR XXL EKLENMİŞ AMA SKINTILI