IMLEGEND
Aileden
hayırlı satislar guzel sistem gercekten tam gaming ozellikte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı satislar guzel sistem gercekten tam gaming ozellikte.
Sadece kasa fiyatı ne kadar? Taksit yapıyor musun?
elindeki sistemine göre paran az bile eninde sonunda satilcaktir bana sorarsan kimseye indirim yapma hayirli satislar
düşüncen yanlış laptopta oyun oynadınmı hayatında masa üstünün zevkini vermedi şahsen2200 bir masaüstü bilgisayar için çok fazla gibi. Aynı fiyata zaten çok iyi laptop alabilirsin. Gördüğüm kadarıyla bu forumdaki arkadaşlar 20- yaşlarında. Ki zaten ebeveynlerde artık masaüstülerden kurtuluyorlar. Yer kaplamasın diye.
Vee bilgisayar toplama olduğu için sanırsam garantisi olmuyor doğal olarak tabi sen vermiyorsan Bu bile bilgisayar değerini yarı yarıya düşürebilir. 1500+ gelen teklifleri kaçırma derim
Hayırlı satışlar
düşüncen yanlış laptopta oyun oynadınmı hayatında masa üstünün zevkini vermedi şahsen
Peki sen hiç laptopu alıp yatağına geçip fıfa oynadın mı ? Masaüstünde yayılamıyorsun öyle
Hadi oradan ispis Bal gibide yayılıyoruz.
Dizüstülerinden oyun bilgisayarı olmaz;masaüstündeki performansı vermez.Parçalar sıkışık olduğu için çok çabuk ısınır soğutucuda ayrı olduğundan masaüstündeki gibi verim sağlayamaz buda performansı etkiler.
Bilgisayar hocam bana öyle demişti
2200 bir masaüstü bilgisayar için çok fazla gibi. Aynı fiyata zaten çok iyi laptop alabilirsin. Gördüğüm kadarıyla bu forumdaki arkadaşlar 20- yaşlarında. Ki zaten ebeveynlerde artık masaüstülerden kurtuluyorlar. Yer kaplamasın diye.
Vee bilgisayar toplama olduğu için sanırsam garantisi olmuyor doğal olarak tabi sen vermiyorsan Bu bile bilgisayar değerini yarı yarıya düşürebilir. 1500+ gelen teklifleri kaçırma derim
Hayırlı satışlar
Varsa paranız o zaman ASUS ROC TYTAN CG8890 alın
Oğlum hep bu bilgisayar öneriliyor. Nesi var bunun? Güzel bir kasası var diye uzay mekiği sanıyor millet bunu. Özellikler iyi ama o kadarda iyi değil.
Ona karşı üstünlük gösterecek bir bilgisayar göstereyim sana. Emmi de laptop ispis
MSI - MSI GT70 SuperR2 2OD-290TR Dragon E2 Extreme Core i7-4930MX 32GB 3x128GB SSD 750GB GTX780M 4GB 17.3" Full HD Blu-Ray Win 8 (Gaming Pack Hediyeli) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş