Psychopathic
Aileden
Orihime'yi kastettin sanırım
Abi benihime kimdi
----------
Yaa yok benihime işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orihime'yi kastettin sanırım
Abi benihime kimdi
----------
Yaa yok benihime işte
Baya unutmuşum bu animeyi
doruk gittin orihime dedin ya ne diyim artık sanaOrihime'yi kastettin sanırım
kaan sen şu "Denpa Onna to Seishun Otoko" serisinde ne buldun ya tamam kız tatlı ama seri o kadar saçmaydıki hala anlamış değilim.Another, 12 bölüm. Tek gece bitiririm diyordum uykum geldi. Hiçde bırakasım yok aslında ama...
Korku-gerilim saylır. Gece gece iyi sarmıştı ama uykum geldi. Değişik bir seriye benziyor. Bitince size detaylı bir açıklama yaparım. Siz AnoHana başlayın bu sırada =))
doruk gittin orihime dedin ya ne diyim artık sana
aklıma gelmişken geçenlerde sana bir kaç anime önermiştim naptın onları izledinmi ?unutmuşum bleachi elden bir şey gelmez
Çok saçma birşey yapmışsın bence Hakan.Off-Topic'de zaten sohbet konusu var.
Sadece kalabalık gibi geldi bana.
kaan sen şu "Denpa Onna to Seishun Otoko" serisinde ne buldun ya tamam kız tatlı ama seri o kadar saçmaydıki hala anlamış değilim.
Sadece sabitlenen saçma bir konu 'bence'.
Sohbet konusunda kalabalik yapmaktansa, yeni konu olmasi daha iyi. Ama sanirim cok olay oldu bu konu !? Sabitte olmasi mi olay yoksa adimi !? Ayni konunun sabit olmayani ve adi degisik olani vardi. Isi resmiyete doktuk sadece. Degisen birsey yok
Aslinda, off topicde acilan konularin yarisindan fazlasi gereksiz ve kalabalik yapan konular. Bununla ilgili tartismaya luzum dahi gormuyorum ^^
Pepe izliyorum ben Hakan.Konusunu açıp sabitlede oradan muhabbet edelim
Ne gibi bir saçmalık ? O dediğin konu havadan-sudan,günaydın vs. muhabbetleri için.Forumumuzda "Anime&Manga" izleyen bir çok üyemiz olduğu için ve kategori açma gibi bir durumumuz olmadığı için böyle bir konu açıp sabite çekme gereği duydum.Ona bakılırsa Off-Topic bölümüne kurallar dahilinde bir çok konu açılıyor.(Gerekli,gereksiz.)Onlarda kalabalık yapıyor. Dediğin gibi kalabalık yapmaması için haftada 1 kere Embriyo,pureLove ve PageMaster tarafından temizleniyor.
o.o hem avatarında hem imzanda var karakter üstüne bide serinin ismi yazıyor izlemedin sonucunu çıkarmam imkansızdı
Izlemedim ki o.o
Sadece sabitlenen saçma bir konu 'bence'.
----------
Pepe izliyorum ben Hakan.Konusunu açıp sabitlede oradan muhabbet edelim
gerekli görülmeseydi sabit yapılmazdı o yüzden uzattığına bile değmez arkadaşın bu arada film z nete sinema çekimi olarak düştü haberin olsunKoskoca forumda bitek bu konumu fazlalık yapıyo fazlalık olarak düşünüyosan girmezsin
aklıma gelmişken geçenlerde sana bir kaç anime önermiştim naptın onları izledinmi ?
tabi tabi yazdan beri öyle diyorsun kankaDiziye başladım. Bu bitsin ilk işim guilty crown