itiraf ? sana zahmet olmasın diye buldum ve dediğim gibi yaklaşık 2hafta önce söylemişim
Rahat ol devamını getircem ben:evl:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
itiraf ? sana zahmet olmasın diye buldum ve dediğim gibi yaklaşık 2hafta önce söylemişim
bunun devamı nasıl olur ki ? :rbk:
Rahat ol devamını getircem ben:evl:
noluyo burada gençler :J
Pişt, gençler değişik bir amv buldum. Şirin bir animeye benziyor. Power puff girls andırdı hatta
Siz şimdi beğeni atmadan da bakmazsınız ki buraya
Akşam başlıyorum
Fairy Tail'in animesi bleach gibi olmayacak büyük ihtimal kısa zamanda tekrar başlayacak
Mangacılar ile Animecilerin kavgası var...
Fairy Tail anime bitiyor yakında hepinizi görücem manga manga diye yalvarırken Bütün animelerin sonu böyle olacak !!!
Fairy Tail'in animesi bleach gibi olmayacak büyük ihtimal kısa zamanda tekrar başlayacak
bla bla bla, manga ne alemde ondan haber ver .d
dalga geçmedim ki :agla
Mad Hatter'ımla dalga geçme azını burnunu yamulturum haa:cf:
Mangacılar ile Animecilerin kavgası var...
Fairy Tail anime bitiyor yakında hepinizi görücem manga manga diye yalvarırken Bütün animelerin sonu böyle olacak !!!
manga her zaman animeden daha iyidir
MANGA>ANIME
Şimdi gelin lan üstüme, buldum kendime bir ortak sonunda !!!
manga animeden kötüdür dediğimi hatırlamıyorum kaanım canım anime duyguyu daha iyi yansıtıyor o yüzden animeyi tercih ediyordum.
Şimdi gelin lan üstüme, buldum kendime bir ortak sonunda !!!
benim neden haberim yok la ?
kaya'yı mangaya başlatmayı denemiştim zorlamamıştım ama
kaya'yı mangaya başlatmayı denemiştim zorlamamıştım ama
manga animeden kötüdür dediğimi hatırlamıyorum kaanım canım anime duyguyu daha iyi yansıtıyor o yüzden animeyi tercih ediyordum.
benim neden haberim yok la ?
Ben kaya, ve kamuoyuna bildirmek isterim ki manga kadar saçma birşey yok. Pepe bile izlerim ama manga okumam. Duygu belirtmekten yoksun, aksiyonu olmayan çizgiler karışımı beş para etmez hilkat garibesi bir olayın parçası olmak istemiyorum.
Saygılar.
Bu kelimeleri Kaya mı söylemiş, durduk yere güldüm valla, helal olsun Kaan