Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahatladın mı
sevindim o zaman :sevgi2
Tahmin edemezsin
İyi hatırlattın öteki konuda. Al sana sadece mangadan sahneler içeren amv paylaşıyorum, ağır topları çıkardım bak artık.
Al buda resim,
Bleach, Naruto ve One Piece gibi saçmalıklarla vakit kaybetme artık çocuk, takıl bana hayatını yaşa !!!
10 bölüm mühlet veriyorum, beğenmezsen mangasını, anime değil bak, konuya bir daha uğramıcam:nse:
sen olmazsan bu konu çekilmez kaan :/İyi hatırlattın öteki konuda. Al sana sadece mangadan sahneler içeren amv paylaşıyorum, ağır topları çıkardım bak artık.
Al buda resim,
Bleach, Naruto ve One Piece gibi saçmalıklarla vakit kaybetme artık çocuk, takıl bana hayatını yaşa !!!
10 bölüm mühlet veriyorum, beğenmezsen mangasını, anime değil bak, konuya bir daha uğramıcam:nse:
de get lan konudanOne piecemi DEDİN !!!!!!!!!
sen olmazsan bu konu çekilmez kaan :/
de get lan konudan
beni benim konumdan kovuyorsen git
beni benim konumdan kovuyor
bu konu uzar gider gel ateş kes yapalımsen misafirsin biz ev sahibi git buradan !!!
hangi seriden bahsettiğini bilmiyorum olsun yinede seviyorum seni <3Aslinda seni en saglamindan spoiler paklar biliyor musun !? Butun okuma istegini elinden alicak bir kac spoiler. Hayatin boyuncada bu kadar mukemmel bir seri okuyamamanin kahrini cek...
al yine gelmiş marineford ile ilgili bir şey koymuş
Beni benden alan bölüm
ne demek bilmiyorum sana verdiğim amv izlemedin mi lan[sıze=2]
hangi seriden bahsettiğini bilmiyorum olsun yinede seviyorum seni <3
al yine gelmiş marineford ile ilgili bir şey koymuş :d[/sıze]
al yine gelmiş marineford ile ilgili bir şey koymuş
spoiler yedirecektin amvye bakmadımne demek bilmiyorum sana verdiğim amv izlemedin mi lan
kim ben mi ?duygusuz
spoiler yedirecektin amvye bakmadım
kim ben mi ?
spoiler yedirecektin amvye bakmadım
kim ben mi ?
Kaya, bütün kalbimle sana küfür ediyorum suan...
İzlemediysen anime AnoHana, izlediysende teşekkürler ^^ Ve evet çok şirindir kendileri ^^Avatarındakine aşık oldum
kayanın avatarada aşık oldum ne olacak bu iş yaaa