Embriyo
Aileden
Yeni manga süper bitti O_O
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha yenimi gördun bunuBune len ahahah
Sen önceden biliyordun da ne oldu ? Aydınlandın mı ?
daha yenimi gördun bunu
sövüyorum sanaSen önceden biliyordun da ne oldu ? Aydınlandın mı ?
seviyorum seni diyecektin de gramer hatası oldu herhal
sövüyorum sana
yok sövüyorumseviyorum seni diyecektin de gramer hatası oldu herhal
Senin sövmenden bir şey olmaz zira pek küfür bildiğini zannetmiyorum Bkz. öküz, deli, mal, klozet kapağı, soyunmak, tuvalet kapısı açıkken tuvaletini yapmak (muhtemelen senin için en ayıbı buydu ) gibisinden sanırım
yok sövüyorum
hayal gücünün sınırı yoktur emin ol aklına gelmeyecek küfürler söylebilirimSenin sövmenden bir şey olmaz zira pek küfür bildiğini zannetmiyorum Bkz. öküz, deli, mal, klozet kapağı, soyunmak, tuvalet kapısı açıkken tuvaletini yapmak (muhtemelen senin için en ayıbı buydu ) gibisinden sanırım
anime ve mangacıların muhabbet konusubu nası anime manga muhabbet konusu lan
ah ulan şu kurallar olmasa bi ara skypede sırf sana söveceğim unutturmaSınırlarını maksimum zorlasan, taşı çatlatsan suyunu çıkarsan en fazla senden "manyak" çıkar herhalde
Sakın bana "soyunmak" deme kaya çok alınırım bak
ah ulan şu kurallar olmasa bi ara skypede sırf sana söveceğim unutturma
durum ciddi sağ el takılmaktan balataları sıyırmış her şeyi o biçim anlıyorSakın bana "soyunmak" deme kaya çok alınırım bak
Yok deyip diyebileceğin maksimum küfür o da ondan dedim O sağ el dediğin şeyin o kadar manyağı bir adam değilim de en azından o normal bir durum ya kafalara ne demeli ?
durum ciddi sağ el takılmaktan balataları sıyırmış her şeyi o biçim anlıyor
hala oradamısın arkadaş yaYok deyip diyebileceğin maksimum küfür o da ondan dedim O sağ el dediğin şeyin o kadar manyağı bir adam değilim de en azından o normal bir durum ya kafalara ne demeli ?
Hala orada mısın ne demek ? Sanki çok normal bir şeymiş gibi Allah aşkına söyle senden başka kimde kafa fetish'i var şu koskoca forumda
hala oradamısın arkadaş ya
olum ben onu küfür olsun diye söylüyordum ciddiyeti yoktuHala orada mısın ne demek ? Sanki çok normal bir şeymiş gibi Allah aşkına söyle senden başka kimde kafa fetish'i var şu koskoca forumda