CalypsOo
Aileden
hunterxhunter animesini izleyen varmı ben 53 e kadar izledim ve yapımcıları death note ile yanı olduğu için biraz olumsuz örnek içersende çok hoşuma gitti izleyen varsa gelicek bölümler için yorumlarını alabilirmiyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen. Ben en çok şu professor çakması ile bizim Frankenstein ne zaman kapışacak onu merak ediyom Ve ayrıca union'un 1 numarası kim ?! Canım Cadis Etrama Di Raizel ' e kim el kaldırdı zamanında ?!?!?!?!?! Bakalım ne zaman öğrenicem bunların cevaplarını Ayrıca M-21 ne zaman tam olarak dönüşcek
Valla 6 hafta tatili sonuna kadar hakettiler gözümde. Zaten daha erken vericeklerdi, yani 5.sezondan önce ama o kadar çok sevilmişki bu sezon sonuna ertelemişler. Bakalım nasıl dönücekler <3 Bende sabırsızlıkla bekliyorum <3
Aynen. Ben en çok şu professor çakması ile bizim Frankenstein ne zaman kapışacak onu merak ediyom Ve ayrıca union'un 1 numarası kim ?! Canım Cadis Etrama Di Raizel ' e kim el kaldırdı zamanında ?!?!?!?!?! Bakalım ne zaman öğrenicem bunların cevaplarını Ayrıca M-21 ne zaman tam olarak dönüşcek
Abi onu geç bizim shinwoo'nunki M21'e vurgun İşler karışık nasıl bi fantezisi var bu çizerin Bi kız gider vampirlerin en büyüğüne, vampir kız gider erkek insana , başka bi kız gider sonradan değiştirilip kurtadam olmuş-olamamış bi insana vurulur Bu nasıl bi aşk trenidir abi
bu animenin adını çok duyuyorum ya izlesemmi acep -.-
Bir adada sade bir hayat yaşayan Gon Freecs, uzun zaman önce öldüğünü sandığı babasının aslında ölmemiş olduğu hatta babasının Dünya’nın en ünlü Hunter(Avcı)’sı olduğunu öğrenir. Gon, babası ile karşılaşabileceği ümidiyle “Hunter Sınavı”na girmeye karar verir. Hunter sınavı, öyle herkesin elini koluna sallayıp geçebileceği bir sınav değildir. Verilen zor ve yıldırıcı görevleri yerine getirmenin yanı sıra yarışmaya katılan katillerle de savaşmak gerekmektedir. Bu yolculukta ona Killua ölümine yardım eder ve bu iki ilgin çocuğun gelişerek en iyi olmasını dünya hayranlık ve hayret içinde takip eder 1999-2001 arasında yayınlanmış 61 bölümden oluşurken 2011 ' den bu yana yeni grafik kalitesi ve sonradan eklenerek seriye macera katan yapımcılar günümüzde hala devam etmektedir.
Ayrıntılı bilgi için Hunter × Hunter - Hunterpedia adresini kullanabilir online 480 ve 720p izlemek içinadresini kullanablirsiniz.
BU DEVAM EDEN MACERADA GON VE ARKADAŞLARINA BAŞARILAR DİLİYORUM.
bu animenin adını çok duyuyorum ya izlesemmi acep -.-
Ya git oyun oyna sen, gıcığım sana zaten uğrama buralar
Bende baya duyuyordum adını, listeme alırım ama ne zaman denk gelirde izlerim bilemem... Şuan ki takıntım Working' !! <3
şu çocuk beni her ne kadar sevmesede hatırlatayım belki izlememiştir 2. sezonu.
Kaan bugün ölümü tecrübe ettim, o 3'ü beni karanlık bir mekana götürdü. Mekanın adı İnternet Cafe'ydi. Çaresizlik duygusunu ilk kez tattım. Çaresizlik tüm bedenimi sardı. Beni acımadan öldürdüler Ke Ke Ke