hayırlısı bakalım. Sao'da iyidir ama benim gözümden düştü bir defa 2.sezonda toparlarlar belkiBizim okulun ağında paylaşan birini bulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı bakalım. Sao'da iyidir ama benim gözümden düştü bir defa 2.sezonda toparlarlar belkiBizim okulun ağında paylaşan birini bulamadım
hayırlısı bakalım. Sao'da iyidir ama benim gözümden düştü bir defa 2.sezonda toparlarlar belki
hayırlısıyla SAO'ya başladım
kaç anime izledin zaten len ?Şu an gayet hoş gidiyor da bakalım ne olacak. Bir anime izlemek için bu kadar uyanık kalmayalı baya zaman olmuştu
o yüzden dedim zaten 2. sezonda toparlar belki diye.En doğrusunu yaptın belki bozdu falan diyolar ama bence oturtmak için animeyi böyle şeyler yaptılar
kaç anime izledin zaten len ?
o yüzden dedim zaten 2. sezonda toparlar belki diye.
bizim çevirmenler bile bir başka arkadaş "bir defa oldu diye hep olacak değil ya" cümlesini nasıl böyle oturtmuş anlamadım üstüne bide adamın doğru dediği yeri doğru hocam diye çevirmesi
bizim çevirmenler bile bir başka arkadaş "bir defa oldu diye hep olacak değil ya" cümlesini nasıl böyle oturtmuş anlamadım üstüne bide adamın doğru dediği yeri doğru hocam diye çevirmesi
Saçma olmuş. En sinir olduğum şey
neresi saçma olmuş la cuk diye oturmuş espriSaçma olmuş. En sinir olduğum şey
işim gücün yokmu la bu ne böyleBu ne böyle
----------
Bu çok iyi lan
Kaya-san ben bu animeyi izlemeye karar verdim
işim gücün yokmu la bu ne böyle
deme lan kaya-san valla kız gibi hissettim japonlarda kız ismi kaya geçen yolladığın kedili anime değil mi bu ?Kaya-san ben bu animeyi izlemeye karar verdim
Aynen kedili olan bana hiç kız animesi gibi gelmedi diğer videoları bildiğin komedi
deme lan kaya-san valla kız gibi hissettim japonlarda kız ismi kaya geçen yolladığın kedili anime değil mi bu ?
ne biliyim shoujo gibi geldi bana o kedili video'yu izleyince şimdi baktım komedi kategorisindeymişAynen kedili olan bana hiç kız animesi gibi gelmedi diğer videoları bildiğin komedi
deme lan kaya-san valla kız gibi hissettim japonlarda kız ismi kaya geçen yolladığın kedili anime değil mi bu ?
O zaman biraz biyoloji çalışayım sonra izleyeyim bunu acil
ne biliyim shoujo gibi geldi bana o kedili video'yu izleyince şimdi baktım komedi kategorisindeymiş
kurallar kurallar kanka yoksa o kayaBana daha çok ona kayasan yolda kayasan gibi geldi
zaten 12 bölümmü neymişO zaman biraz biyoloji çalışayım sonra izleyeyim bunu acil
Aha bu da sana hediye
kurallar kurallar kanka yoksa o kaya
zaten 12 bölümmü neymiş
uy hinata yirim oni yalnız benim içime kurt düştü
obito kafayı yemiş zaten narutoyada aynı acıyı yaşatayım diye hinatayı katletmez inş böyle bir düşüncem yoktu sen aklıma girdin geçen