Eureka Seven konusu ile benziyor biraz ama Guilty Crown kadar iyi değil.Gençler, Gulity Crown tadında bir anime var mı? Böyle fantastik, aksiyon falan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eureka Seven konusu ile benziyor biraz ama Guilty Crown kadar iyi değil.Gençler, Gulity Crown tadında bir anime var mı? Böyle fantastik, aksiyon falan.
Ulan, şu GC kadar hiç birşey keyif vermemişti. ^^Eureka Seven konusu ile benziyor biraz ama Guilty Crown kadar iyi değil.
Ulan, şu GC kadar hiç birşey keyif vermemişti. ^^
Zevksiz olm o. Hiç bişeyi beğenmiyor.Beğenmen güzel.Kişiye göre değişiyor erdo gibileri beğenmeyebiliyor
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben seni öldü biliyordum kaanPist aranizda degisen VPN nasil duzeltilir bileniniz var mi gencler. Telefondan bahsediyorum, s3!? Umit abiye sordum gerci ozelden ama rahatsiz ettim gibi hissettim ya la simdi... Kaya gel buraya...
Hee konu sapmasin buda benden size kiyak;
All you need is kill
Arkadasimin bana onerdigi bir manga. Begenme garantisi veriyorum aksi durumda kaya size yemek ismarliyacak
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben seni öldü biliyordum kaan
Bu bölümde senin önerdiğin mangaları okuyan bi bendim sen değerimi bilemedinPist aranizda degisen VPN nasil duzeltilir bileniniz var mi gencler. Telefondan bahsediyorum, s3!? Umit abiye sordum gerci ozelden ama rahatsiz ettim gibi hissettim ya la simdi... Kaya gel buraya...
All you need is kill
Arkadasimin bana onerdigi bir manga. Begenme garantisi veriyorum aksi durumda kaya size yemek ismarliyacak
Bu bölümde senin önerdiğin mangaları okuyan bi bendim sen değerimi bilemedin
Geçen geldiğin gibi hemen gideceksen hiç uğraştırma beniPist aranizda degisen VPN nasil duzeltilir bileniniz var mi gencler. Telefondan bahsediyorum, s3!? Umit abiye sordum gerci ozelden ama rahatsiz ettim gibi hissettim ya la simdi... Kaya gel buraya...
All you need is kill
Geçen geldiğin gibi hemen gideceksen hiç uğraştırma beni
VPN değiştirme ihtiyacı neden duydun hangi sitelere girdin kim bilir
Eger birseyler biliyorsan sordugum ile ilgili ozelden anlat. Buyuk miktarda sevap point alicaksin bak...
VPN değiştirme ihtiyacı neden duydun hangi sitelere girdin kim bilir
Yikil karsimdan kaya...
Geç oldu ama olsun ^^
All you need is kill 'in filmi çıktı abi ^^ Edge of Tomorrow Tom Cruise başrolde izlemek lazım