Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hüzünlendim beyler
Bu da gelirrrrrrr bu da geçerrrrrrHüzünlendim beyler
uzun zamandır bu anı bekliyordum pusudaydım kaancıkBaka Kousei...
[MENTION=242310]AraNeL[/MENTION]
açıkcası bende böyle bir model bir model,böyle birşey bekliyorum kaancıktan
Niye normal çevrem yok benim lan bu sitede...
Aranılan cevap: Sen düzgün olmadığın içindir belki...
BUUUUURRRNNN BITTCHH !!!!
Counter target spell !!!Sanki varya kendisi normal de, gelmiş bize laf yapıyor. Mekanını biliyoz kaan basarız valla, hiç çekinmeyiz. "By the way I am fireproof" by Hellboy
Counter target spell !!!
anadolu yakasında mı la bu ergen kaancık ? yakında gelecem pendiğe doğru
bu senin dediğin pire için yorgan yakmaya döner kaancık için üniversite mi basacaz yasadışı oldu bu bulacaksın dışarda sivilde vereceksin odunu bunaWell that was unexpected ...
Yeditepe üniversitesi moleküler biyoloji ve genetik abi ya da onun gibi bişi Mekanı bulursan pm at
[MENTION=181038]Shi-Gin[/MENTION] biz bulduk zaten kaancık denen arkadaşın fotosunuMekanını basıp fotosunu yayıcam oraya buraya tabi vakit bulursam
Ahsjaje o "spy" grupta sende vardin dimi[MENTION=181038]Shi-Gin[/MENTION] biz bulduk zaten kaancık denen arkadaşın fotosunu
kaya kaancıkın fotosunu bana özelden gösterirsin umarım yani o kadar aksiyon yaptık bu çocuğa ??? Benim fotoğraftan yana kaçtığım birşey yok kendi adıma ama kaan kendini baya bi gizlemeye çalışıyor o yüzden merak ediyorum:drym:@Shi-Gin biz bulduk zaten kaancık denen arkadaşın fotosunu
Ahsjaje o "spy" grupta sende vardin dimi
Aylar geçti üzerinden ve fotosunu buldukları yerde hesabım yok arayamamda tekrar
kaya kaancıkın fotosunu bana özelden gösterirsin umarım yani o kadar aksiyon yaptık bu çocuğa ??? Benim fotoğraftan yana kaçtığım birşey yok kendi adıma ama kaan kendini baya bi gizlemeye çalışıyor o yüzden merak ediyorum:drym:
la soyadını falan söyleyin bulurum ben ayrıca yazıklar olsun insan böyle birşey bulupta bana söylemezmi ? bu konuya bir mesaj atsan yeterdi ben damlardım hemen. Hayır arada olan kaancıka olcak bunu bulayım diye gidip yüzyüze görüşecem elimde kalacak sonra
Biz heryerdeyiz:shd
Aylar geçti üzerinden ve fotosunu buldukları yerde hesabım yok arayamamda tekrar