msndeyimde Erdo ben de yok msn verin özelden
Öyle öyle msn gel ss atalım sana da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
msndeyimde Erdo ben de yok msn verin özelden
Öyle öyle msn gel ss atalım sana da
Beyin olsa biraz düşünücek işte
kardeş Kusura bakma ama zaten Vsro Files Çalıntı şikayet etsen sen zararlı çikarsin gibime geliyo
Db onun olabilir ama server senin benim senden başka hiçkimseye garezim yok. Dua et serverini kapatmadım. Büyüklük az da olsa bizde kalsınDB benim değil yalnız Sinan abinin silknroad tanıyan tanır ben yapmayacağım birşey gerekeni o yapacak
DB benim değil yalnız Sinan abinin silknroad tanıyan tanır ben yapmayacağım birşey gerekeni o yapacak
Caner Sinan abiye laf etmeyelim. Saygım var ona karşı Benim garezim bi tek ardayaydı sinirimi çıkardım. Oho zaman sinan abin gelsin
EyvallahTamam Varnas birşey demiyorum sana tebrikler kral adamsın mutlusun süpersin!
Konuyu kilitler misiniz acaba?Kilit isteğiniz red edildi.
Konu sahibinden başka kimse bu talebi isteyemez.Eğer istersen konunu taşırım.
Diyorum ya Sinan abiye saygım var . Server senin Arda gerisi ilgilendirmez beni .db benim değil Varnas'cım Sinan abiye ait db emeğinin çalınmasına pek sevineceğini düşünmüyorum sende tanıyorsundur Sinan abiyi
Tamam zaten Onur seninle ortak diye silmedim serveri. Onur'un bana hiçbir zararı dokunmadı benim niye ona dokunsun?Benim ve Onur'un! Db de ona ait daha db sinin parasını vermedim.
arcangel Dressi varmiş bir tek110 cap hiçbir özelliği olmayan bir db için para veriyorsun öylemi
110 cap hiçbir özelliği olmayan bir db için para veriyorsun öylemi
Beyler ona bir şey diyemeyiz. Para adamın parası istediği yere verir
arcangel Dressi varmiş bir tek
Yazdığım mesajı görmedin galibaDaha eklemedik hiçbirşey para benim param sizin üzerinizden mi kazanıyorum parayı?