IMLEGEND
Aileden
Konu off topicde bulunuyor ersan ben taşıdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu daha önceden verilmiş,birdahakine arama yaptır açılmışmı diye.
https://www.maxigamerz.com/f224/arab-irki-197108/ <--
Konu delete #
Gelemedi gitti 3 senedir arkadaş...
ne alakası var adam konuyu önceden açmış fakat bu daha güzel diyorsa bu kalır o zaman.Facebookdan verdiğin linkleri konuma eklemediğim için ters ters yorum yapma sebeplerini anlıyamadım , verdiğin ssleri görmüyen yoktur üstelik gerçekliği kanıtlanmış bir tek char selecti biliyorum ama photoshop diyenlerde var , araştırmada yaptım off topice açılabileceğini tahmin etmemiştim server dosyalarına filan baktım olmadığını görünce açtım
Valla bana hiç gelmiycek gibi geliyor ama her anda getirebilirler Silkroad nerdeyse bitme noktasında yani.O konu benimdi , silinmesi iyi olmuş Levent'in konusu daha güzel olmuş
Bence 1 Sene daha bekletecekler 2013
tartışmaya yönelik yorum yapmadım bende sen bilirsin ilkayne alakası var adam konuyu önceden açmış fakat bu daha güzel diyorsa bu kalır o zaman.
Tamam sorun yok o zaman.tartışmaya yönelik yorum yapmadım bende sen bilirsin ilkay
Japon Silkroad R sinden alındı bu fotolar japonca ddj ler zor çıkıyormuş , synx çalışıyormuş üstelik fakelik bir durum yok benceTamam sorun yok o zaman.
Irk işi tam kanıtlanırsa konuyu sabitlicem Ona göre düzenlemeler yaparsın.
euheuhe güldümSilkroadR'ye gelirse oraya başlarım. Çok ciddiyim. Abi bu nedir ya. ÇOK ŞEKİL LAN
'' Silkroada arap ırkı gelmicek yaw '' arkadaş joymaxda çalışıyorSilkroada arap ırkı gelmicek yaw ancak silkroad 2 ye gelicekmiş bu açılacak olan yeni şehir.