SprouT
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 17 Ara 2011
- Puanı
- 92
Battlefield ile ilgili güzel bir avatar yapabilcek varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Battlefield ile ilgili güzel bir avatar yapabilcek varmı
Bana şu resimden güzel bir imza yapabilecek var mı arkadaşlar? Yalnız isim yazmak olmasın, bir şeyler kendinizden katarsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden Boyut 500x200 veya 500x300 fark etmez. Ama 500x300 tercihimdir
lBana şu resimden güzel bir imza yapabilecek var mı arkadaşlar? Yalnız isim yazmak olmasın, bir şeyler kendinizden katarsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden Boyut 500x200 veya 500x300 fark etmez. Ama 500x300 tercihimdir
l
koyma şunu diyorum o kadar ama dinleyen yokki eşek inadı var maşallah nell daha iyi :drym:
Bana şu resimden güzel bir imza yapabilecek var mı arkadaşlar? Yalnız isim yazmak olmasın, bir şeyler kendinizden katarsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden Boyut 500x200 veya 500x300 fark etmez. Ama 500x300 tercihimdir
Doruk 300 yapınca çok abest görünüyor bu resimde 275 yaptım bende
Belki güzel bir şey yapan çıkar skain ol
----------
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın. Sadece isim yazmayın başka şeylerde ekleyin demek istedim
----------
sadece boyutlandırma değil, bir iki şey de kendinden katma şansın var mı ? Bu resimden imza kullanmak konusunda inatçıyım D:
Embriyo mu yazayım üstüne ps bilgim 0
saygılarımı sunuyorum sana kanka bana inat koyuyorsun o imzayı biliyorum :drym: inş kimse ilgilenmezBoşver bilen biri gelince ilgilenir
saygılarımı sunuyorum sana kanka bana inat koyuyorsun o imzayı biliyorum :drym: inş kimse ilgilenmez
,Şu anki imzama uygun bir avatar yapabilecek ?
güzel bi avatar ve imza bekliyorum ne olursa farketmez ismim yazsın yeter