xSky
Daimi Üye
Maxigame Amblemini Saydamlastırarak Müsait Bir Yere Koyarmısnız.
Birde Hareketli Yazı ile xSky yazarmısınız?
Birde avatar olacak şekilde boyutunu küçültürmüsünüz
Şimdiden yapanın eline sağlık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada game of thrones ile ilgili imza yapabilirmisiniz
çok teşekkürler
----------
güzel olms eline saglık ama maxigame amblemi biraz büyük. üst köseye yapamazmısın kulenin uç kısmına dogru birde hareketli olmasada güzel bi yazı fontuyla xSky yazarmısın birde resmi biraz küçültsen çok şey istiyorum ama k.bkma
güzel olms eline saglık ama maxigame amblemi biraz büyük. üst köseye yapamazmısın kulenin uç kısmına dogru birde hareketli olmasada güzel bi yazı fontuyla xSky yazarmısın birde resmi biraz küçültsen çok şey istiyorum ama k.bkma
Tamam bi 30 Dk içinde yaparım acil dışarı çıkmam lazım.
Consept açısından istemesemde arka plana 1 tane pentegram yerleştirdim umarım uğursuzluk getirmez :drym:
Den.Mod. maksimum avatar boyutu değişmediyse 140x170'ti.Buyur ;Avatarımı değiştirmeye karar verdim şuanki avatara benzer olabilir illa bu avatara benzemesi önemli değil sizin seçiminizde olabilir şimdiden elinize sağlık.
Avatarımı değiştirmeye karar verdim şuanki avatara benzer olabilir illa bu avatara benzemesi önemli değil sizin seçiminizde olabilir şimdiden elinize sağlık.
Sağol hakan eline sağlık ama daha değişik bir şeyler arıyorum imzaya gerek yok sadece avatar olsa yeterli, el major 2. resimin avatarı olsa güzel olur yani bu http://k1306.hizliresim.com/1b/k/p8y3s.jpg
Den.Mod. maksimum avatar boyutu değişmediyse 140x170'ti.Buyur ;
Sağol hakan eline sağlık ama daha değişik bir şeyler arıyorum imzaya gerek yok sadece avatar olsa yeterli, el major 2. resimin avatarı olsa güzel olur yani bu http://k1306.hizliresim.com/1b/k/p8y3s.jpg
Eline sağlık hakan bu oldu işte.
Avatarımı değiştirmeye karar verdim şuanki avatara benzer olabilir illa bu avatara benzemesi önemli değil sizin seçiminizde olabilir şimdiden elinize sağlık.
Yüzüklerin efendisiyle ilgili imza ayarlayabilecek var mı? isim yazıcaksa HuanPa yazsın
Beklemekteyiz inşallah güzel bir şey çıkarAklımda benzer bir çalışma vardı hadi hayırlısı ne çıkacak bakalım ortaya :spn:
Yüzüklerin efendisiyle ilgili imza ayarlayabilecek var mı? isim yazıcaksa HuanPa yazsın