Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninkini XNCN Yapsın En İyisi.
Buna Benzer Bişey olursa. ve kadını tam sola alıp Nıck sag tarafa gelırse ve üstü ışıklı kayan yazı gibi olursa çok güzel olur.. şimdiden teşekkür ederim.
Al Bakalım
Bu resim'e herhangi bir yerine ' Sayco ' nickimi yazıp resmin boyutunu uygun niteliğe getirmen beni sevindirir , şimdiden teşekkürler
Buna Benzer Bişey olursa. ve kadını tam sola alıp Nıck sag tarafa gelırse ve üstü ışıklı kayan yazı gibi olursa çok güzel olur.. şimdiden teşekkür ederim.
İmzamdaki LegioN yazısının Renklendirilmesini Ve İmzama Gore bir Avatar Yapılmasını ıstıyorum sımdıden teşekkürler
Gördükkde O Yazının Baştan Yazılması Gerekir.Orjinali Yokmu Yoksa Doku Kopyalayarak Yapmaya Çalışacağım.
Hala Bekliyorum Acaba Görmedinizmi??
Al Bakalım
kardeşim sana zahmet bunu boyutunu uygun hale getirip birde ' Sayco ' nickimi güzel bi şekilde yerleştirirsen çok makbule geçer
...En iyi yapan arkadaşın teşşürünü unutmam
Gördükkde O Yazının Baştan Yazılması Gerekir.Orjinali Yokmu Yoksa Doku Kopyalayarak Yapmaya Çalışacağım.
----------
Al Yaptım Anca Bukadar Oldu
Taylor momsen ile ilgili avatar ve imza istiyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Taylor momsen ile ilgili avatar ve imza istiyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Umarım Beğenirsin 3 tane yapdım
Düz Olan
Hareketli olan
Efekli olan
Sağolasın kardeş
evet ya çok saol çok harika olmusss
----------
çok saoll
----------
koyamadım nasıl koyucam ?
Evet Boyutu Büyükmüş Al Bu Küçültülmüş Hali Netlik Gitti Biraz.
Resimin boyutu Büyükmüş Koyamıyorum ? Sorun bendemı ??