NightOfShade
Banlanmış Üye
Bu iki kişi deneme amaçlı banlanmadı dimi şaka bi yana iyi oldu sonunda meçhul banlar olmayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Caner dönüyor. Tehlikenin farkında mısınız? :haha
öyle olmuş sanırım herkesin banı açıldığına göre dolandırıcılarda aramıza geldi tekrar.caner namı değer post bot desem yeridir 10kdan fazla postu vardı diye hatırlıyorumEskiden kimler banlıydı bilmiyorum, peki şimdi eskiden dolancırılık yapan ve banlanan arkadaşlarında mı banları kalktı !?
Ayrıca By_Caner kim, hangi tehlike !? Bir espriyi anlamayınca kendimden nefret ediyorum...
öyle olmuş sanırım herkesin banı açıldığına göre dolandırıcılarda aramıza geldi tekrar.caner namı değer post bot desem yeridir 10kdan fazla postu vardı diye hatırlıyorum
ben ne pwyi hatırlıyorum ne maili nasıl giricem
başvurmaktan korkuyorum sen yinemi geldin lan diye banlayabilirler tekrar
-Yönetici arkadaslara basvur onlar gerekli işlemleri yapar diye biliyorum
başvurmaktan korkuyorum sen yinemi geldin lan diye banlayabilirler tekrar
Sonunda banım açıldı ^^
Şaka lan banlanmadım ki hiç
hoşgeldiniz arkadaşlar..
yok gerçekten donanım sitesi varya oraya üye oldum bi konu açıyosun 5 saniye sonra f5e bas konu 2. ve ya 3.sayfaya kadar geri gidiyor saniyede 5-6 konu uplanıyor nasıl bi siteyseTeşekkürler Ümit abi , Ygsden sonra 7-24 devam yine foruma çok foruma üye oldum ama bu ortam hiç bir yerde yok