DarkMafia_76
Daimi Üye
aynı derdi bende yaşıyorum silver 3 e düştüm jungle olup 6 olana kadar gang beklemeyin diyenler mi dersin feeder bot preler mi dersin bıktım artık bir haftaya yakın bir süredir oynamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lol ü bırakcaksanız pointbank ta albay karakter verebilirim
Ben oyunu tekrar indirip yüklemeyi deniyorumda açılmıyor 2 kere tıkladığımda öyle kalıyor ne yapmam lazım bir fikrin var mı?Ben geçtim weste baktım 1-2 arkadaşta orada oynuyo saolsun takıma falan aldılar gelen varsa beraber takılırız
Ben oyunu tekrar indirip yüklemeyi deniyorumda açılmıyor 2 kere tıkladığımda öyle kalıyor ne yapmam lazım bir fikrin var mı?
Hallettim biraz bekleyince çözülüyormuş
Valla hiç bi fikrim yok ilk defa gördüm bu sorunu :/
yoo alt tarafta hiçbir şey görmedim tam olarak nerde o ?kayıt olurken alt tarafta seçtinmi eu west serverini
Eu west giremiyorum yav id pw yanlış diyor halbuki 100 defa denedim oyunla alakalı bir sıkıntımı var?
Tamam ayarladım , sağolun
----------
rp fiyatları Türkiye ye göre pahalı olmasının sebebi neyki? onu anlayamadım
İyi bari bence görmessinde zaten öyle gider o
Onu bende anlamadım ama 3-4 maç attım ve troll player görmedim şuana kadar
İyi bari bence görmessinde zaten öyle gider o
Bence eu westte tek sıkıntı rp fiyatları
İnşallah Servera geçince 1 dereceli maç attırdı kazandım Gümüş 4 e attı
West playeri olarak ; bu serverde de nob var fakat bu noblar tr deki deli gibi feedleyen adamlar değil.. Serverde gold killden değil farmdan kasılıyor,hatta nerdeyse serverde farm yapmasını bilmeyen adam yok,Ve Flame Yok istrsen 0-8 git en fazla ''pls dont feed'' yazarlar. EUW>TR