Terk-i Diyar
Administrator
Kaya bey kardeşimizle co-op görevinide yükledik
Her gün 1 Video yılda 365 video
Her gün 1 Video yılda 365 video
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam oynamak istediğim bir tarzda oyun ancak nasıl oynanacağını dahi bilmiyorum
Orijine para bağılmala başlıyorsun işe
Sonrasını anlatırız biz sana .
Bir an benimle ilgili bir şey sandım hevesim kursağımda kaldı
O para sıkıntı işte abi
Abi sizin bilgisayar özellikleri ne? Birde hangi ayarlarda oynuyosunuz? Oyun CoD Dan iyi gibi gözküyor.
Kayaaaa başlat beni şu oyuna
Co-op görevlerinde ne yapacağını bilseydin seninlede video atardık ama bilmiyorsun malesef
Kaya bildiği için görevi yapmamız 11 dk sürdü bilmeyenle yapmaya çalışmak saatler alabilir ki ben ilk denememde kaya'yı baya fıtık etmiştim ..
benim hesabı verebilirim denize abi boşa para vermesin tabi sen ortak oyun atacaksan deniz ileŞu an pahalı ama takip et çok saçma sapan fiyatlara düşüyor.
Ben 29.99 sana aldım mesala geçenlerde dahada ucuzdu sanırım.
Multı gibi seçenek 6 farklı görev var onları 2 kişi yapıyorsun. Ya arkadaşınla yada tesadüfe kim denk gelir ise. Kazancıda tabiki silah oluyor.
Co-op nedir onu bile bilmiyorum abi
Neyse Kayadan öğreniriz artık taktikleri gelirim bende oyuna belki.
benim hesabı verebilirim denize abi boşa para vermesin tabi sen ortak oyun atacaksan deniz ile
Multı gibi seçenek 6 farklı görev var onları 2 kişi yapıyorsun. Ya arkadaşınla yada tesadüfe kim denk gelir ise. Kazancıda tabiki silah oluyor.
oyunu indirir önce single oynar onu bitirdikten sonra beraber co-op atarsınız sonrasıda gelir zatenDeniz 'in pratik yapması lazım önce
benim hesabı verebilirim denize abi boşa para vermesin tabi sen ortak oyun atacaksan deniz ile
İyimiş bu abi.
----------
pratiksiz kafamıza bomba yersek kahraman abi ezer beni