1ayda 30 lira evet şuan procuksun pro değilsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazandığım paranın %60'ı şirkete gidiyor, profesyonel'in kelime anlamını öğren de gel anam.
Kazandığım paranın %60'ı şirkete gidiyor, profesyonel'in kelime anlamını öğren de gel anam.
Sen ayda 30 değil 3000 lira versen seni rpm networks'e almazlar anam. Oradaki izlenme süresini görüyor musun onu bi saat'e güne falan vuruver acık matematiğin varsa.
aylık 30lira vereyim sanada kanalı kapat anam
kafamı bozma benim anam önemli olan harcanan zaman mı para mı ? ben bunda bile uğraşmadım bıraktım yok şu kadar izlenicem yok şu diye uğraşmam.Sen ayda 30 değil 3000 lira versen seni rpm networks'e almazlar anam. Oradaki izlenme süresini görüyor musun onu bi saat'e güne falan vuruver acık matematiğin varsa.
E banane senden ben sana neden uğraşmıyorsun falan mı dedim ? Benim için de olayın aslı para kazanmak değil ama sen benim proluğuma laf edince böyle bir duhule edesim geldi.
kafamı bozma benim anam önemli olan harcanan zaman mı para mı ? ben bunda bile uğraşmadım bıraktım yok şu kadar izlenicem yok şu diye uğraşmam.
ps:sildiğim yerlerde ürün ve kişi bilgileri var o yüzden sildim.
uğraşmam dememin sebebi seni almazlar demendi neyse la seninle kafa bulduğum yeter severim seni kafa buluyorum sadeceE banane senden ben sana neden uğraşmıyorsun falan mı dedim ? Benim için de olayın aslı para kazanmak değil ama sen benim proluğuma laf edince böyle bir duhule edesim geldi.
Evet hala diyorum seni almazlar diye Dene bir istersen
uğraşmam dememin sebebi seni almazlar demendi neyse la seninle kafa bulduğum yeter severim seni kafa buluyorum sadece
onu bunu geçte kahraman abi bizim bu gereksiz yorumları görürse zincire vurur ikimizi temizle şunlarıEvet hala diyorum seni almazlar diye Dene bir istersen
Temizlersem kalıntıları görüp zincire vurur asıl
onu bunu geçte kahraman abi bizim bu gereksiz yorumları görürse zincire vurur ikimizi temizle şunları
temizle dedim layn yoksa ben zincire vuracam seniTemizlersem kalıntıları görüp zincire vurur asıl
abi ne pis tırsıyor bu çocuk senden ne yaptın buna yorumları bile silmeye korkuyor ben kendi yorumlarımı silsem normal üyelere karşı sap gibi kalacak şuanUyuduktan sonra ne mücadele vermişsiniz .
Emre senin için düzenlediğim tır videolarını çektim video sonlarını park etme sorununa göre cektim.
ikimiz arasında geçiyor konuşma şimdi ben aramızda geçen konuşmanın silinmesini istiyorum üye olarak ?Korkacak bir durum yok
Sadece başına geleceği çok iyi tahmin edebiliyor